Кикинда и Југовић у мушком финалу Купа Војводине

Ближи се крај године, атмосфера је празнична и све је у духу доброг расположења. Управо такво расположење очекује се и током Дана рукомета у Бачкој Паланци, у среду, 22. децембра, када ће се одиграти два финала у Купу Војводине. Финале за мушкарце игра бранилац титуле, Југовић из Каћа, а на мегдан му долази Кикинда Grindex, једина непоражена екипа у Супер Б лиги ''Север-Центар''. О томе да постоји велика жеља код обе екипе, не треба трошити речи, а квалитет обе екипе гарантује нам да ћемо под светлима хале Тиквара видети прави рукометни двобој и борбу до последње секунде.
Подсећања ради, Југовић је у прошлом издању Купа Војводине славио против Пролетера и донео трофеј у Каћ. Екипа се изменила и стигла су бројна појачања, па су сада појачани на свим позицијама и са великим амбицијама улазе у финалну утакмицу. Верујемо да ће велики број симпатизера из Каћа доћи у спортску халу Тиквара да подржи Југовић у походу на одбрану титуле освајача Купа Војводине.

Кикинда, која је ове године један од главних кандидата за повратак у Аркус лигу, у Бачку Паланку не креће са белом заставицом, а право да тако размишљају дају им победе у лигашком такмичењу и само један нерешен исход, као и победа над зрењанинским Пролетером у полуфиналу Купа Војводине. Верују Кикинђани у успех и са поносом истичу жељу да обједине титуле у лигашком и регионалном куп такмичењу.

Шта нас све очекује у финалу, видећемо у среду, а планиран је и директан ТВ пренос, на Радио Телевизији Војводине, па ће сви који не буду у могућности да сусрет гледају уживо, моћи то да ураде путем малих екрана.
Уз жељу да све протекне у коректној и празничној атмосфери на трибинама, те беспоштедној и фер борби на терену, позивамо све љубитеље рукомета да дођу у Бачку Паланку да пруже подршку екипама на спортски начин.