Пролетер дочекује Руму

У последњем колу јесењег дела првенства ПРЛ Војводина, у конкуренцији жена, састају се Пролетер и Рума, а Зрењанинке ће се потрудити да поправе лош утисак које су, према речима њиховог тренера, оставиле управо у Руми, када су гостовале Словену. Овог пута, рекло би се, задатак је још тежи, јер је противник тренутно јачи ривал из Руме, истоимена екипа и лидер на табели, који у Зрењанин долази да потврди јесењу титулу.

Ања Томановић и Ивана Милановић из редова Пролетера налазе се у првих 10 стрелаца лиге и сигурно је да ће од њих претити највећа опасност по гол гошћи из Руме. Не треба заборавити ни одличну Дуњу Бранкован, која је својим одбранама већ 3 пута понела епитет утакмице у првом делу првенства и од њених одбрана ће зависити резултатски исход утакмице.

Убојита Нина Змијањац предводи листу стрелаца ПРЛ Војводина, са 82 постигнута гола, а снагу њене ''левице'' осетили су бројни голмани у лиги. Уз увек агилну Браниславу Савић, која је мотор екипе, сигурно је да ће велика снага Руме бити и голманке, па се очекује да Рума сведе своје супарнице на мали број постигнутих голова, уз већи број контри и полуконтри.
Директан пренос утакмице можете пратити на ЛИНКУ