Табела ТРЛ "Бачка" Штампање


Мушкарци


Клуб Ук Поб Нер Пор Дао Примио Гол раз. Бр.бодова
Далматинац 16 12 3 1 536 439 +97 27
Спартак Војпут 2 16 10 1 5 511 437 +74 21
Русин 16 8 3 5 517 476 +41 19
Борац 16 8 2 6 381 357 +24 18
Графичар 16 8 2 6 447 439 +8 18
Граничар 16 7 3 6 418 410 +8 17
Сомборелектро 16 7 1 8 403 416 -13 15
Сонта 16 3 1 12 430 552 -122 7
Сомбор 16 1 0 15 411 528 -117 2