Никола Бакмаз - утакмице

02-12-2020 18:00 Куп Војводине (М) - Куп Војводине (М) Врбас Петрол, Врбас - Пролетер, Зрењанин
23-11-2019 16:00 Прва лига ''Север'' - Мушкарци Инђија, Инђија - Херцеговина, Сечањ
06-11-2019 19:00 Куп Војводине (М) - Куп Војводине (М) Херцеговина, Сечањ - Лавови БП, Бачка Паланка
21-09-2019 19:30 Прва лига ''Север'' - Мушкарци Херцеговина, Сечањ - Нова Пазова 1957, Нова Пазова