Миливој Секулић - утакмице

30-10-2021 19:00 Прва лига “Војводина” - Мушкарци Раднички 1958, Шид - Херцеговина, Сечањ
02-10-2021 19:30 Прва лига “Војводина” - Мушкарци Јединство, Нови Бечеј - Славија, Нови Сад
17-04-2021 19:00 Прва лига ''Север'' - Мушкарци Херцеговина, Сечањ - Херцеговац, Гајдобра
27-02-2021 20:00 Прва лига ''Север'' - Мушкарци Црвена звезда, Мокрин - Херцеговина, Сечањ
11-11-2020 20:45 Прва лига ''Север'' - Мушкарци Долово, Долово - Сомборелектро, Сомбор
31-10-2020 18:00 Прва лига ''Север'' - Мушкарци Херцеговина, Сечањ - Потисје Плетекс, Ада
14-10-2020 19:00 Прва лига ''Север'' - Мушкарци Банатски Карловац, Банатски Карловац - Црвена звезда, Мокрин
24-11-2019 19:00 Прва лига ''Север'' - Мушкарци Долово, Долово - Нова Пазова 1957, Нова Пазова
16-11-2019 19:00 Прва лига ''Север'' - Мушкарци Инђија, Инђија - Раднички 1958, Шид
06-11-2019 19:00 Куп Војводине (М) - Куп Војводине (М) Банатски Карловац, Банатски Карловац - Црвенка, Црвенка
02-11-2019 16:30 Прва лига ''Север'' - Мушкарци Долово, Долово - Раднички 1958, Шид
24-10-2019 18:00 Куп Војводине (М) - Куп Војводине (М) Херцеговина, Сечањ - Инђија, Инђија
20-10-2019 20:00 Прва лига ''Север'' - Мушкарци Нова Пазова 1957, Нова Пазова - Сомборелектро, Сомбор
12-10-2019 17:00 Прва лига ''Север'' - Мушкарци Раднички 1958, Шид - Потисје Плетекс, Ада
29-09-2019 18:00 Прва лига ''Север'' - Мушкарци Јабука, Јабука - Апатин, Апатин
19-05-2019 15:00 Прва лига ''Север'' - Жене Долово (ж), Долово - Јадран, Фекетић
12-05-2019 21:00 Прва лига ''Север'' - Мушкарци Младост, Вршац - Херцеговина, Сечањ
23-03-2019 18:00 Прва лига ''Север'' - Мушкарци Јабука, Јабука - Младост ТСК, Бачки Јарак
02-12-2018 19:00 Прва лига ''Север'' - Мушкарци Инђија, Инђија - Младост ТСК, Бачки Јарак
25-11-2018 18:00 Прва лига ''Север'' - Мушкарци Младост ТСК, Бачки Јарак - Нова Пазова 1957, Нова Пазова