Куп Војводине (Ж) Штампање


1.коло
2.коло
Шеснаестина
Осмина
Четвртфинале
Полуфинале
Финале
15

Милетић, Мошорин

32

Темерин, Темерин

26

Кленак 09, Кленак

25

Срем, Сремска Митровица

25

Жеља, Жабаљ

21

Петроварадин, Петроварадин

22

Хајдук, Бешка

27

Словен, Рума

0

Раднички, Шид

10

Тиквара, Бачка Паланка

0

Оџаци, Оџаци

10

Сонта, Сонта

23

Русин, Руски Крстур

19

Дероње, Дероње

0

Спартак (ж), Суботица

10

Апатин (ж), Апатин

9

Лехел, Мужља

25

Нафтагас (ж), Елемир

20

Александрово, Александрово

40

Партизан (ж), Иђош

32

Граднулица, Зрењанин

14

Мокрин, Мокрин

1

Обилић (ж), Нови Кнежевац

25

Сента, Сента

25

Темерин, Темерин

27

Врбас, Врбас

9

Кленак 09, Кленак

29

Младост, Нова Пазова

17

Жеља, Жабаљ

22

Словен, Рума

0

Тиквара, Бачка Паланка

10

Железничар, Инђија

0

Младост, Опово

10

Долово (ж), Долово

10

Јединство (ж), Качарево

0

Јабука (ж), Јабука

22

Сонта, Сонта

31

Јадран, Фекетић

21

Русин, Руски Крстур

41

Раванград, Сомбор

25

Апатин (ж), Апатин

22

Лаки, Црвенка

14

Нафтагас (ж), Елемир

43

Халас Јожеф, Ада

48

Партизан (ж), Иђош

8

Пролетер (ж), Зрењанин

16

Граднулица, Зрењанин

44

Младост, Српска Црња

8

Сента, Сента

41

Кикинда, Кикинда

24

Врбас, Врбас

25

Младост, Нова Пазова

22

Словен, Рума

37

Железничар, Инђија

23

Долово (ж), Долово

30

Спартак, Дебељача

4

Јединство (ж), Качарево

24

Панчево (ж), Панчево

42

Јадран, Фекетић

21

Раванград, Сомбор

23

Апатин (ж), Апатин

34

Раднички, Бајмок

28

Халас Јожеф, Ада

16

Партизан (ж), Иђош

26

Младост, Српска Црња

28

Кикинда, Кикинда

18

Младост, Нова Пазова

27

Железничар, Инђија

29

Спартак, Дебељача

23

Панчево (ж), Панчево

37

Јадран, Фекетић

21

Раднички, Бајмок

19

Халас Јожеф, Ада

24

Кикинда, Кикинда

41

Железничар, Инђија

25

Спартак, Дебељача

27

Јадран, Фекетић

28

Кикинда, Кикинда

15

Железничар, Инђија

30

Кикинда, Кикинда