Делегирање - Трећа лига Север "Запад"

Мушкарци

Мушкарци


5. коло

01/01/1970
00:00
Тител
Тител - ЛСК
Судија А: Сања Чолић
Судија Б: Јована Стеванић
Контролор: Миодраг Миловац
19/10/2019
19:30
Жабаљ
ЖСК 1955 - Хајдук
39 : 20
Судија А: Бојан Јоргић
Судија Б: Немања Теслић
Делегат: Александар Медурић
19/10/2019
20:30
Србобран
Србобран - Путинци
36 : 23
Судија А: Ана Косовац
Судија Б: Оља Фабијан
Делегат: Никола Миљанић
20/10/2019
15:30
Сремска Митровица
Срем СМ - Рума
30 : 24
Судија А: Милица Цвелф
Судија Б: Дуња Ђурашиновић
Делегат: Мирела Николић

4. коло

12/10/2019
20:00
Рума
Рума - ЖСК 1955
30 : 38
Судија А: Бојан Јоргић
Судија Б: Немања Теслић
Делегат: Александар Медурић
13/10/2019
11:00
Лаћарак
ЛСК - Срем СМ
11 : 29
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Дијана Константиновић
13/10/2019
16:00
Чуруг
Хајдук - Раднички
29 : 25
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Вукашин Вујичић
13/10/2019
17:00
Путинци
Путинци - Тител
31 : 16
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Контролор: Миодраг Миловац

3. коло

05/10/2019
19:30
Србобран
Србобран - Хајдук
34 : 30
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Контролор: Миодраг Миловац
06/10/2019
16:30
Сремска Митровица
Срем СМ - Тител
30 : 23
Судија А: Сања Чолић
Судија Б: Јована Стеванић
Делегат: Вукашин Вујичић
06/10/2019
20:30
Нови Сад
Раднички - Рума
34 : 23
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Никола Миљанић
08/10/2019
20:15
Жабаљ
ЖСК 1955 - ЛСК
49 : 6
Судија А: Оља Фабијан
Судија Б: Ана Косовац
Делегат: Мирела Николић

2. коло

28/09/2019
18:00
Рума
Рума - Србобран
27 : 35
Судија А: Никодин Бубања
Судија Б: Војислав Црњански
Контролор: Миодраг Миловац
28/09/2019
19:00
Тител
Тител - ЖСК 1955
24 : 30
Судија А: Бојан Јоргић
Судија Б: Немања Теслић
Контролор: Бранислав Гргуревић
29/09/2019
10:00
Лаћарак
ЛСК - Раднички
24 : 42
Судија А: Милица Цвелф
Судија Б: Дуња Ђурашиновић
Делегат: Мирела Николић
29/09/2019
14:00
Чуруг
Хајдук - Беочин 1959
Судија А: Сања Чолић
Судија Б: Јована Стеванић
Делегат: Марко Менићанин
29/09/2019
17:00
Путинци
Путинци - Срем СМ
33 : 22
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Вукашин Вујичић

1. коло

20/09/2019
18:30
Беочин
Беочин 1959 - Рума
Судија А: Марија Радоичић
Судија Б: Милица Калуђеровић
21/09/2019
19:00
Жабаљ
ЖСК 1955 - Срем СМ
39 : 21
Судија А: Милица Цвелф
Судија Б: Дуња Ђурашиновић
Делегат: Никола Миљанић
22/09/2019
18:00
Нови Сад
Раднички - Тител
45 : 26
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Вукашин Вујичић
22/09/2019
18:00
Чуруг
Хајдук - Путинци
23 : 23
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Мирела Николић