Делегирање - ЛМК РСВ 16 - пролеће

M16 - Супер лига M16 - Прва лига А група M16 - Прва лига Б група M16 - Прва лига В група M16 - Прва лига 1. - 3. Ж16 - Супер лига M16 - Прва лига 4. - 6.

M16 - Супер лига


14. коло

02/02/2019
10:50
Нови Сад
Спартак (м) - Лавови БП
21 : 22
Судија А: Никодин Бубања
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: Миодраг Миловац
16/02/2019
11:40
Црвенка
Црвенка - Војводина
21 : 20
Судија А: Марко Пена
Судија Б: Глигорије Барзут
Контролор: Давор Хорват

13. коло

16/02/2019
09:00
Црвенка
Врбас Петрол - Црвенка
15 : 21
Судија А: Марко Пена
Судија Б: Глигорије Барзут
Контролор: Давор Хорват

12. коло

02/03/2019
10:50
Сомбор
Спартак (м) - Врбас Петрол
13 : 30
Судија А: Глигорије Барзут
Судија Б: Марко Пена
Делегат: Дамир Миљевић

11. коло

02/03/2019
10:00
Бачка Паланка
Лавови БП - Динамо
20 : 14
Судија А: Војислав Црњански
Судија Б: Никодин Бубања
Делегат: Лазар Мишков
20/04/2019
09:40
Врбас
Црвенка - Спартак (м)
33 : 18
Судија А: Борко Бошков
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Делегат: Вукашин Вујичић

10. коло

01/01/1970
00:00
Сомбор
Сомборелектро - Црвенка
Судија А: Александар Вукчевић
Судија Б: 198
Делегат: Дамир Миљевић
16/02/2019
09:50
Црвенка
Лавови БП - Војводина
15 : 18
Судија А: Милош Зелић
Судија Б: Глигорије Барзут
Контролор: Давор Хорват
20/04/2019
13:00
Врбас
Динамо - Спартак (м)
26 : 26
Судија А: Борко Бошков
Судија Б: Иван Мандић
Делегат: Вукашин Вујичић

9. коло

02/02/2019
10:00
Јабука
Црвенка - Јабука
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Светлана Ничевски
16/02/2019
10:50
Црвенка
Врбас Петрол - Лавови БП
15 : 16
Судија А: Марко Пена
Судија Б: Милош Зелић
Контролор: Давор Хорват
02/03/2019
11:00
Бачка Паланка
Војводина - Динамо
29 : 12
Судија А: Војислав Црњански
Судија Б: Никодин Бубања
Делегат: Лазар Мишков

8. коло

16/03/2019
09:00
Нови Сад
Војводина - Врбас Петрол
22 : 21
Судија А: Војислав Црњански
Судија Б: Никодин Бубања
Делегат: Мирела Николић
16/03/2019
09:50
Нови Сад
Лавови БП - Црвенка
21 : 19
Судија А: Ђорђе Недовић
Судија Б: Марко Узелац
Делегат: Мирела Николић

7. коло

20/04/2019
11:20
Врбас
Војводина - Црвенка
24 : 20
Судија А: Иван Мандић
Судија Б: Борко Бошков
Делегат: Вукашин Вујичић

6. коло

01/01/1970
00:00
Нови Сад
Сомборелектро - Лавови БП
Судија А: Тадеј Добријевић
Судија Б: Ања Пантић
Контролор: Миодраг Миловац
02/02/2019
14:40
Нови Сад
Спартак (м) - Војводина
13 : 33
Судија А: Никодин Бубања
Судија Б: Војислав Црњански
Контролор: Миодраг Миловац
16/03/2019
10:50
Нови Сад
Црвенка - Врбас Петрол
19 : 29
Судија А: Војислав Црњански
Судија Б: Никодин Бубања
Делегат: Мирела Николић

5. коло

02/02/2019
11:50
Јабука
Црвенка - Динамо
20 : 8
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Светлана Ничевски
20/04/2019
08:00
Врбас
Врбас Петрол - Спартак (м)
30 : 23
Судија А: Иван Мандић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Делегат: Вукашин Вујичић

4. коло

01/01/1970
00:00
Сомбор
Сомборелектро - Врбас Петрол
Судија А: Александар Вукчевић
Судија Б: 198
Делегат: Дамир Миљевић
02/03/2019
09:50
Сомбор
Спартак (м) - Црвенка
18 : 16
Судија А: Марко Пена
Судија Б: Глигорије Барзут
Делегат: Дамир Миљевић
20/04/2019
10:30
Врбас
Динамо - Лавови БП
18 : 27
Судија А: Иван Мандић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Делегат: Вукашин Вујичић

3. коло

02/02/2019
12:40
Јабука
Врбас Петрол - Јабука
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Делегат: Светлана Ничевски
16/02/2019
11:00
Суботица
Спартак (м) - Динамо
21 : 19
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Делегат: Игор Ивић
16/03/2019
11:40
Нови Сад
Војводина - Лавови БП
15 : 15
Судија А: Ђорђе Недовић
Судија Б: Марко Узелац
Делегат: Мирела Николић

2. коло

20/04/2019
08:50
Врбас
Динамо - Војводина
17 : 23
Судија А: Иван Мандић
Судија Б: Борко Бошков
Делегат: Вукашин Вујичић
20/04/2019
12:10
Врбас
Лавови БП - Врбас Петрол
23 : 24
Судија А: Борко Бошков
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Делегат: Вукашин Вујичић

Ж16 - Супер лига


10. коло

16/03/2019
10:00
Сремска Митровица
Пригревица - Словен
18 : 28
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Контролор: Миодраг Миловац
16/03/2019
13:10
Сремска Митровица
Лаки - Срем
16 : 21
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Контролор: Миодраг Миловац

9. коло

01/01/1970
00:00
Сента
Сента - Пригревица
Судија А: Александар Вукчевић
Судија Б: 198
Делегат: Сања Дроњаковић
17/11/2018
11:30
Сремска Митровица
Срем - Пролетер (ж)
27 : 23
Судија А: Ана Марчетић
Судија Б: Мила Аврамовић
Делегат: 199
16/03/2019
10:50
Сремска Митровица
Словен - Лаки
15 : 20
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Делегат: Вукашин Вујичић

8. коло

01/01/1970
00:00
Црвенка
Лаки - Сента
Судија А: Ана Косовац
Судија Б: Оља Фабијан
Делегат: 156
24/11/2018
13:20
Сремска Митровица
Срем - Словен
16 : 23
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: 91
Контролор: Небојша Марковић
16/03/2019
12:20
Сремска Митровица
Пролетер (ж) - Пригревица
18 : 15
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: 91
Делегат: Вукашин Вујичић

7. коло

02/12/2018
10:50
Пригревица
Пригревица - Лаки
8 : 19
Судија А: Ана Косовац
Судија Б: Оља Фабијан
Делегат: 156
08/12/2018
09:50
Рума
Словен - Пролетер (ж)
15 : 12
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: 91
Контролор: Небојша Марковић

6. коло

15/02/2019
10:00
Црвенка
Пролетер (ж) - Лаки
17 : 21
Судија А: Борко Бошков
Судија Б: Дејан Марковић
Делегат: 156
15/02/2019
10:50
Црвенка
Срем - Пригревица
24 : 11
Судија А: Александар Вукчевић
Судија Б: 198
Делегат: 156

5. коло

15/02/2019
11:50
Црвенка
Словен - Пригревица
13 : 13
Судија А: Александар Вукчевић
Судија Б: 198
Делегат: 156
15/02/2019
15:40
Црвенка
Срем - Лаки
18 : 16
Судија А: Борко Бошков
Судија Б: Дејан Марковић
Делегат: 156

4. коло

01/01/1970
00:00
Пригревица
Пригревица - Сента
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Вукашин Вујичић
02/12/2018
11:40
Зрењанин
Пролетер (ж) - Срем
10 : 17
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Делегат: Слађана Краварушић
03/02/2019
14:40
Рума
Лаки - Словен
21 : 19
Судија А: Борко Капур
Судија Б: Дени Вукмановић
Контролор: Мирко Перендија

3. коло

01/01/1970
00:00
Сента
Сента - Лаки
Судија А: 198
Судија Б: Милош Зелић
Делегат: Сања Дроњаковић
08/12/2018
12:20
Рума
Словен - Срем
13 : 16
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: 91
Контролор: Небојша Марковић
03/02/2019
13:50
Рума
Пригревица - Пролетер (ж)
12 : 25
Судија А: Андреа Комленић
Судија Б: Николета Микушак
Контролор: Мирко Перендија

2. коло

17/11/2018
11:15
Црвенка
Лаки - Пригревица
21 : 13
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Вукашин Вујичић
24/11/2018
11:40
Зрењанин
Пролетер (ж) - Словен
14 : 15
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Контролор: Небојша Марковић

1. коло

03/02/2019
11:20
Рума
Пригревица - Срем
10 : 30
Судија А: Андреа Комленић
Судија Б: Николета Микушак
Контролор: Мирко Перендија
03/02/2019
12:10
Рума
Лаки - Пролетер (ж)
16 : 23
Судија А: Дени Вукмановић
Судија Б: Борко Капур
Контролор: Мирко Перендија