Мушкарци


22. коло

22/05/2019
18:00
Сивац
Сивац 69 - Црвена звезда
37 : 25
Судија А: Андреа Комленић
Судија Б: Николета Микушак
Делегат: Вукашин Вујичић
22/05/2019
19:00
Банатски Карловац
Банатски Карловац - Долово
30 : 23
Судија А: Давор Петровић
Судија Б: Ацо Митановски
Делегат: Дејан Перић
24/05/2019
19:00
Јабука
Јабука - Херцеговина
36 : 27
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Делегат: Светлана Ничевски
25/05/2019
17:00
Шид
Раднички 1958 - Нова Пазова 1957
25 : 21
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Марко Менићанин
25/05/2019
18:00
Бачки Јарак
Младост ТСК - Инђија
27 : 27
Судија А: Милица Антић
Судија Б: Данијела Ковачевић
Делегат: Драгана Богојевић

21. коло

17/05/2019
18:00
Долово
Долово - Јабука
24 : 25
Судија А: Андреа Комленић
Судија Б: Николета Микушак
Делегат: Светлана Ничевски
17/05/2019
19:00
Апатин
Апатин - Раднички 1958
22 : 22
Судија А: 98
Судија Б: 97
Контролор: Давор Хорват
17/05/2019
20:00
Инђија
Инђија - Банатски Карловац
34 : 29
Судија А: Милица Антић
Судија Б: Данијела Ковачевић
Контролор: Бранислав Гргуревић
18/05/2019
17:30
Нова Пазова
Нова Пазова 1957 - Младост ТСК
27 : 22
Судија А: Тамара Савковић
Судија Б: Маријана Савковић
Делегат: Драгана Богојевић
19/05/2019
17:00
Мокрин
Црвена звезда - Младост
33 : 17
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Контролор: Миодраг Миловац
19/05/2019
18:00
Сечањ
Херцеговина - Сивац 69
26 : 27
Судија А: Зоран Попов
Судија Б: Горан Ристић
Делегат: Борис Вукашиновић

20. коло

10/05/2019
18:00
Шид
Раднички 1958 - Црвена звезда
27 : 27
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Дени Вукмановић
Контролор: Мирко Перендија
11/05/2019
18:00
Бачки Јарак
Младост ТСК - Апатин
43 : 22
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Делегат: Стевица Јевремов
11/05/2019
19:00
Банатски Карловац
Банатски Карловац - Нова Пазова 1957
39 : 29
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Делегат: Марко Менићанин
11/05/2019
19:00
Јабука
Јабука - Сивац 69
28 : 25
Судија А: Данијел Тривковић
Судија Б: Бориша Милосављевић
Делегат: Светлана Ничевски
12/05/2019
21:00
Вршац
Младост - Херцеговина
38 : 38
Судија А: 98
Судија Б: 97
Контролор: Миливој Секулић

19. коло

04/05/2019
19:00
Сивац
Сивац 69 - Младост
33 : 13
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: Давор Хорват
04/05/2019
19:30
Сечањ
Херцеговина - Раднички 1958
41 : 22
Судија А: Србислав Топалов
Судија Б: 109
Делегат: Слађана Краварушић
05/05/2019
19:00
Апатин
Апатин - Банатски Карловац
27 : 33
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Делегат: Данијела Косановић
05/05/2019
19:00
Мокрин
Црвена звезда - Младост ТСК
28 : 28
Судија А: Давор Тарајић
Судија Б: Владан Андоновски
Контролор: Милан Косановић
05/05/2019
19:00
Инђија
Инђија - Јабука
25 : 24
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Делегат: Вукашин Вујичић
05/05/2019
20:00
Нова Пазова
Нова Пазова 1957 - Долово
21 : 23
Судија А: 98
Судија Б: 97
Контролор: Миодраг Миловац

18. коло

17/04/2019
18:30
Шид
Раднички 1958 - Сивац 69
21 : 33
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Марко Менићанин
19/04/2019
18:00
Јабука
Јабука - Младост
28 : 19
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Дени Вукмановић
Делегат: Светлана Ничевски
19/04/2019
19:00
Банатски Карловац
Банатски Карловац - Црвена звезда
37 : 30
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Контролор: Бранислав Гргуревић
20/04/2019
17:00
Долово
Долово - Апатин
30 : 19
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Делегат: Драгана Богојевић
21/04/2019
19:00
Инђија
Инђија - Нова Пазова 1957
23 : 15
Судија А: Зоран Попов
Судија Б: Горан Ристић
Делегат: Стевица Јевремов
09/05/2019
19:00
Бачки Јарак
Младост ТСК - Херцеговина
31 : 27
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Контролор: Радомир Остојић

17. коло

12/04/2019
19:00
Сивац
Сивац 69 - Младост ТСК
32 : 25
Судија А: Милица Антић
Судија Б: Данијела Ковачевић
Делегат: Вукашин Вујичић
13/04/2019
19:00
Апатин
Апатин - Инђија
24 : 32
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Делегат: Ласло Ковач
13/04/2019
20:00
Сечањ
Херцеговина - Банатски Карловац
30 : 26
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Делегат: Весна Мандић
13/04/2019
20:00
Нова Пазова
Нова Пазова 1957 - Јабука
22 : 22
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: 197
14/04/2019
19:30
Вршац
Младост - Раднички 1958
21 : 21
Судија А: Дарко Грубачки
Судија Б: Душан Војводић
Делегат: Дејан Перић
14/04/2019
19:30
Мокрин
Црвена звезда - Долово
35 : 29
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Контролор: Миодраг Миловац

16. коло

05/04/2019
19:00
Јабука
Јабука - Раднички 1958
29 : 13
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Делегат: Светлана Ничевски
06/04/2019
17:00
Инђија
Инђија - Црвена звезда
33 : 27
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Дени Вукмановић
Контролор: Радомир Остојић
06/04/2019
17:00
Долово
Долово - Херцеговина
21 : 17
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Контролор: Милан Косановић
06/04/2019
18:00
Бачки Јарак
Младост ТСК - Младост
34 : 19
Судија А: 98
Судија Б: 97
Контролор: Миодраг Миловац
06/04/2019
19:00
Банатски Карловац
Банатски Карловац - Сивац 69
26 : 34
Судија А: Душан Војводић
Судија Б: Дарко Грубачки
Делегат: Драгана Богојевић
06/04/2019
19:30
Нова Пазова
Нова Пазова 1957 - Апатин
22 : 17
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Контролор: Бранислав Гргуревић

15. коло

30/03/2019
18:00
Апатин
Апатин - Јабука
21 : 28
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Делегат: Вукашин Вујичић
30/03/2019
19:00
Сечањ
Херцеговина - Инђија
23 : 23
Судија А: 98
Судија Б: 97
Контролор: Милан Репија
31/03/2019
16:00
Вршац
Младост - Банатски Карловац
24 : 30
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Делегат: Жељко Голубовић
31/03/2019
18:00
Шид
Раднички 1958 - Младост ТСК
21 : 32
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Дени Вукмановић
Контролор: Мирко Перендија
31/03/2019
19:00
Мокрин
Црвена звезда - Нова Пазова 1957
21 : 21
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Весна Мандић
31/03/2019
19:00
Сивац
Сивац 69 - Долово
44 : 22
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Контролор: Владимир Смиљанић

14. коло

23/03/2019
17:00
Долово
Долово - Младост
29 : 22
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Контролор: Зоран Ђикић
23/03/2019
18:00
Јабука
Јабука - Младост ТСК
26 : 20
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Контролор: Миливој Секулић
23/03/2019
19:00
Банатски Карловац
Банатски Карловац - Раднички 1958
37 : 20
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Делегат: Марко Менићанин
24/03/2019
17:00
Нова Пазова
Нова Пазова 1957 - Херцеговина
31 : 28
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Контролор: Бранислав Гргуревић
24/03/2019
18:00
Апатин
Апатин - Црвена звезда
30 : 26
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Контролор: Јован Мјеримачка
24/03/2019
19:00
Инђија
Инђија - Сивац 69
26 : 29
Судија А: Марко Секулић
Судија Б: Владимир Јовандић
Делегат: Дејан Перић

13. коло

15/03/2019
19:00
Бачки Јарак
Младост ТСК - Банатски Карловац
37 : 31
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Контролор: Радомир Остојић
16/03/2019
18:00
Шид
Раднички 1958 - Долово
27 : 21
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Контролор: Јован Мјеримачка
16/03/2019
18:00
Сивац
Сивац 69 - Нова Пазова 1957
38 : 23
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Контролор: Бранислав Гргуревић
16/03/2019
18:00
Сечањ
Херцеговина - Апатин
32 : 17
Судија А: Давор Петровић
Судија Б: Ацо Митановски
Контролор: Милан Косановић
17/03/2019
19:00
Мокрин
Црвена звезда - Јабука
28 : 25
Судија А: Данијел Тривковић
Судија Б: Бориша Милосављевић
Делегат: Борис Вукашиновић
17/03/2019
19:00
Вршац
Младост - Инђија
20 : 30
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Делегат: Светлана Ничевски

12. коло

08/03/2019
18:00
Апатин
Апатин - Сивац 69
17 : 33
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Контролор: Давор Хорват
08/03/2019
20:00
Јабука
Јабука - Банатски Карловац
27 : 24
Судија А: Дарко Грубачки
Судија Б: Душан Војводић
Делегат: Весна Мандић
09/03/2019
19:00
Инђија
Инђија - Раднички 1958
34 : 13
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Делегат: Марко Менићанин
09/03/2019
20:00
Јабука
Долово - Младост ТСК
27 : 29
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Делегат: Дејан Перић
10/03/2019
17:00
Нова Пазова
Нова Пазова 1957 - Младост
27 : 28
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Жељко Голубовић
10/03/2019
19:00
Мокрин
Црвена звезда - Херцеговина
33 : 30
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Делегат: Борис Вукашиновић

11. коло

01/12/2018
00:00
Мокрин
Црвена звезда - Сивац 69
17 : 37
Судија А: Јован Лабус
Судија Б: Михајло Миловац
Контролор: Милан Милиновић
01/12/2018
17:00
Нова Пазова
Нова Пазова 1957 - Раднички 1958
30 : 20
Судија А: Давор Тарајић
Судија Б: Владан Андоновски
Делегат: Дејан Перић
01/12/2018
18:00
Апатин
Апатин - Младост
32 : 27
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Контролор: Давор Хорват
02/12/2018
18:00
Сечањ
Херцеговина - Јабука
25 : 31
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Весна Мандић
02/12/2018
19:00
Инђија
Инђија - Младост ТСК
22 : 22
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Контролор: Миливој Секулић
02/12/2018
20:00
Долово
Долово - Банатски Карловац
38 : 26
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Контролор: Миодраг Миловац

10. коло

23/11/2018
19:00
Банатски Карловац
Банатски Карловац - Инђија
24 : 21
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Делегат: Светлана Ничевски
24/11/2018
16:00
Шид
Раднички 1958 - Апатин
24 : 25
Судија А: Борко Бошков
Судија Б: Дејан Марковић
Контролор: Јован Мјеримачка
24/11/2018
18:00
Сивац
Сивац 69 - Херцеговина
44 : 27
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Делегат: Вера Вранеш
24/11/2018
19:00
Јабука
Јабука - Долово
27 : 24
Судија А: Никола Зорић
Судија Б: Марко Рачић
Контролор: Милан Косановић
25/11/2018
18:00
Бачки Јарак
Младост ТСК - Нова Пазова 1957
31 : 21
Судија А: Давор Тарајић
Судија Б: Владан Андоновски
Контролор: Миливој Секулић
25/11/2018
20:00
Вршац
Младост - Црвена звезда
24 : 22
Судија А: 98
Судија Б: 97
Контролор: Радомир Остојић

9. коло

17/11/2018
18:00
Мокрин
Црвена звезда - Раднички 1958
27 : 21
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Контролор: Миливој Секулић
17/11/2018
19:00
Сечањ
Херцеговина - Младост
31 : 26
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Делегат: Весна Мандић
17/11/2018
20:00
Сивац
Сивац 69 - Јабука
26 : 19
Судија А: Дарко Грубачки
Судија Б: Душан Војводић
Делегат: Жељко Голубовић
18/11/2018
17:00
Нова Пазова
Нова Пазова 1957 - Банатски Карловац
35 : 37
Судија А: Жељко Јоксовић
Судија Б: Ивко Ракићевић
Делегат: Вера Вранеш
18/11/2018
19:00
Инђија
Инђија - Долово
27 : 24
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Контролор: Бранислав Гргуревић
20/11/2018
21:00
Апатин
Апатин - Младост ТСК
32 : 31
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Дијана Константиновић

8. коло

09/11/2018
19:00
Банатски Карловац
Банатски Карловац - Апатин
41 : 33
Судија А: 98
Судија Б: 97
Контролор: Миливој Секулић
10/11/2018
18:00
Бачки Јарак
Младост ТСК - Црвена звезда
31 : 27
Судија А: Никола Зорић
Судија Б: Марко Рачић
Делегат: Вукашин Вујичић
10/11/2018
18:00
Шид
Раднички 1958 - Херцеговина
25 : 33
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Делегат: Марко Менићанин
10/11/2018
19:00
Јабука
Јабука - Инђија
26 : 23
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Контролор: Милан Косановић
10/11/2018
20:00
Долово
Долово - Нова Пазова 1957
27 : 28
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Контролор: Зоран Ђикић
10/11/2018
20:00
Вршац
Младост - Сивац 69
17 : 31
Судија А: Давор Тарајић
Судија Б: Владан Андоновски
Делегат: Дејан Перић

7. коло

02/11/2018
19:00
Сивац
Сивац 69 - Раднички 1958
35 : 17
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Делегат: Дијана Константиновић
03/11/2018
20:00
Сечањ
Херцеговина - Младост ТСК
34 : 29
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Делегат: Слађана Краварушић
03/11/2018
20:00
Апатин
Апатин - Долово
30 : 28
Судија А: 98
Судија Б: 97
Контролор: Мирко Перендија
03/11/2018
20:30
Нова Пазова
Нова Пазова 1957 - Инђија
24 : 18
Судија А: Борко Бошков
Судија Б: Дејан Марковић
Контролор: Радомир Остојић
04/11/2018
18:00
Мокрин
Црвена звезда - Банатски Карловац
39 : 36
Судија А: Иван Мандић
Судија Б: Немања Ковачић
Делегат: Весна Мандић
04/11/2018
19:00
Вршац
Младост - Јабука
21 : 32
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Светлана Ничевски

6. коло

27/10/2018
19:00
Банатски Карловац
Банатски Карловац - Херцеговина
35 : 34
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Контролор: Милан Косановић
27/10/2018
19:00
Бачки Јарак
Младост ТСК - Сивац 69
25 : 26
Судија А: Иван Мандић
Судија Б: Немања Ковачић
Делегат: Драгана Богојевић
27/10/2018
19:00
Шид
Раднички 1958 - Младост
25 : 18
Судија А: Марко Рачић
Судија Б: Никола Зорић
Контролор: Давор Хорват
27/10/2018
20:00
Долово
Долово - Црвена звезда
24 : 23
Судија А: 98
Судија Б: 97
Контролор: Зоран Ђикић
28/10/2018
17:00
Инђија
Инђија - Апатин
31 : 20
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Делегат: Вера Вранеш
28/10/2018
19:00
Јабука
Јабука - Нова Пазова 1957
28 : 24
Судија А: Давор Тарајић
Судија Б: Владан Андоновски
Контролор: Миливој Секулић

5. коло

19/10/2018
20:00
Шид
Раднички 1958 - Јабука
25 : 30
Судија А: Милица Антић
Судија Б: Данијела Ковачевић
Контролор: Мирко Перендија
20/10/2018
18:00
Сивац
Сивац 69 - Банатски Карловац
38 : 30
Судија А: Марко Рачић
Судија Б: Никола Зорић
Делегат: Вукашин Вујичић
20/10/2018
18:00
Апатин
Апатин - Нова Пазова 1957
36 : 31
Судија А: Жељко Јоксовић
Судија Б: Ивко Ракићевић
Контролор: Јован Мјеримачка
20/10/2018
20:00
Сечањ
Херцеговина - Долово
34 : 28
Судија А: Иван Мандић
Судија Б: Немања Ковачић
Делегат: Марко Менићанин
21/10/2018
18:00
Мокрин
Црвена звезда - Инђија
20 : 32
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Дијана Константиновић
21/10/2018
21:00
Вршац
Младост - Младост ТСК
18 : 26
Судија А: Милош Ћосић
Судија Б: Велимир Гроза
Делегат: Светлана Ничевски

4. коло

12/10/2018
20:00
Јабука
Јабука - Апатин
38 : 29
Судија А: Давор Петровић
Судија Б: Ацо Митановски
Контролор: Зоран Ђикић
13/10/2018
19:00
Бачки Јарак
Младост ТСК - Раднички 1958
35 : 20
Судија А: Милица Антић
Судија Б: Данијела Ковачевић
Делегат: Весна Мандић
13/10/2018
19:00
Банатски Карловац
Банатски Карловац - Младост
36 : 26
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Сретен Аврамовић
Контролор: Миливој Секулић
14/10/2018
17:00
Нова Пазова
Нова Пазова 1957 - Црвена звезда
28 : 23
Судија А: 98
Судија Б: 97
Контролор: Радомир Остојић
14/10/2018
19:00
Долово
Долово - Сивац 69
17 : 28
Судија А: Давор Тарајић
Судија Б: Владан Андоновски
Контролор: Михајло Марковић
14/10/2018
19:00
Инђија
Инђија - Херцеговина
30 : 22
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Контролор: Јован Мјеримачка

3. коло

06/10/2018
17:00
Шид
Раднички 1958 - Банатски Карловац
32 : 30
Судија А: Сретен Аврамовић
Судија Б: Велимир Тошковић
Контролор: Миливој Секулић
06/10/2018
17:00
Вршац
Младост - Долово
25 : 25
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Контролор: Милан Косановић
06/10/2018
18:00
Сивац
Сивац 69 - Инђија
28 : 15
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Делегат: Ласло Ковач
06/10/2018
18:00
Сечањ
Херцеговина - Нова Пазова 1957
29 : 25
Судија А: 97
Судија Б: 98
Делегат: Весна Мандић
06/10/2018
18:00
Бачки Јарак
Младост ТСК - Јабука
19 : 22
Судија А: Немања Ковачић
Судија Б: Иван Мандић
Делегат: Вера Вранеш
06/10/2018
19:00
Мокрин
Црвена звезда - Апатин
22 : 29
Судија А: Жељко Јоксовић
Судија Б: Ивко Ракићевић
Контролор: Бранислав Гргуревић

2. коло

29/09/2018
16:30
Долово
Долово - Раднички 1958
35 : 15
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Контролор: Зоран Ђикић
29/09/2018
19:00
Банатски Карловац
Банатски Карловац - Младост ТСК
28 : 32
Судија А: Давор Петровић
Судија Б: Ацо Митановски
Контролор: Михајло Марковић
29/09/2018
19:00
Јабука
Јабука - Црвена звезда
32 : 23
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Дејан Перић
29/09/2018
19:00
Инђија
Инђија - Младост
35 : 21
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Контролор: Јован Мјеримачка
30/09/2018
17:00
Нова Пазова
Нова Пазова 1957 - Сивац 69
24 : 26
Судија А: 98
Судија Б: 97
Контролор: Радомир Остојић
30/09/2018
18:00
Апатин
Апатин - Херцеговина
34 : 30
Судија А: Иван Мандић
Судија Б: Немања Ковачић
Контролор: Владимир Смиљанић

1. коло

22/09/2018
16:00
Црвенка
Сивац 69 - Апатин
42 : 23
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Делегат: Вукашин Вујичић
22/09/2018
17:00
Шид
Раднички 1958 - Инђија
17 : 25
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Дијана Константиновић
22/09/2018
17:00
Вршац
Младост - Нова Пазова 1957
21 : 23
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Контролор: Милан Косановић
22/09/2018
18:00
Бачки Јарак
Младост ТСК - Долово
28 : 32
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Контролор: Јован Мјеримачка
22/09/2018
20:00
Сечањ
Херцеговина - Црвена звезда
27 : 20
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Делегат: Весна Мандић

Жене


22. коло

23/05/2019
19:00
Фекетић
Јадран - Спартак
32 : 41
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Делегат: Ласло Ковач
25/05/2019
17:00
Ада
Халас Јожеф - Раднички
39 : 30
Судија А: Јован Ристић
Судија Б: Ђорђе Вујацков
Делегат: Весна Мандић
25/05/2019
20:00
Темерин
Темерин - Младост
26 : 23
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: Мирко Перендија
26/05/2019
19:30
Сомбор
Раванград - Мокрин
28 : 33
Судија А: 48
Судија Б: 110
Контролор: Давор Хорват
28/05/2019
19:30
Црвенка
Лаки - Кикинда
30 : 32
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Контролор: Бранислав Гргуревић
28/05/2019
19:30
Долово
Долово (ж) - Пролетер (ж)
29 : 24
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Дени Вукмановић
Контролор: Милан Косановић

21. коло

18/05/2019
19:00
Дебељача
Спартак - Лаки
23 : 19
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Дени Вукмановић
Контролор: Милан Косановић
19/05/2019
12:00
Српска Црња
Младост - Пролетер (ж)
25 : 28
Судија А: Јован Лабус
Судија Б: Михајло Миловац
Контролор: Милан Милиновић
19/05/2019
15:00
Долово
Долово (ж) - Јадран
32 : 29
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Контролор: Миливој Секулић
19/05/2019
19:30
Сомбор
Раванград - Раднички
38 : 35
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: 197
19/05/2019
19:30
Мокрин
Мокрин - Темерин
20 : 23
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Контролор: Михајло Марковић
19/05/2019
20:00
Кикинда
Кикинда - Халас Јожеф
29 : 24
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Делегат: Слађана Краварушић

20. коло

10/05/2019
19:00
Ада
Халас Јожеф - Спартак
26 : 22
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: Милан Милиновић
11/05/2019
17:00
Долово
Долово (ж) - Младост
31 : 30
Судија А: Србислав Топалов
Судија Б: 109
Контролор: Зоран Ђикић
12/05/2019
19:30
Сомбор
Раванград - Кикинда
25 : 32
Судија А: 48
Судија Б: 110
Контролор: Јован Мјеримачка
12/05/2019
20:00
Темерин
Темерин - Раднички
29 : 26
Судија А: Тамара Савковић
Судија Б: Маријана Савковић
Контролор: Миодраг Миловац
16/05/2019
19:00
Црвенка
Лаки - Јадран
39 : 30
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Делегат: Ласло Ковач
22/05/2019
18:00
Зрењанин
Пролетер (ж) - Мокрин
26 : 17
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Контролор: Милан Репија

19. коло

03/05/2019
18:00
Бајмок
Раднички - Пролетер (ж)
21 : 23
Судија А: Андреа Комленић
Судија Б: Николета Микушак
Контролор: Бранислав Гргуревић
04/05/2019
19:00
Црвенка
Лаки - Халас Јожеф
24 : 26
Судија А: Јован Лабус
Судија Б: Михајло Миловац
Делегат: Весна Мандић
04/05/2019
19:00
Кикинда
Кикинда - Темерин
27 : 16
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Контролор: Михајло Марковић
04/05/2019
19:30
Мокрин
Мокрин - Долово (ж)
24 : 24
Судија А: Тамара Савковић
Судија Б: Маријана Савковић
Контролор: Милан Репија
21/05/2019
20:00
Српска Црња
Младост - Јадран
39 : 25
Судија А: Тамара Савковић
Судија Б: Маријана Савковић
Контролор: 133

18. коло

20/04/2019
16:00
Зрењанин
Пролетер (ж) - Кикинда
18 : 27
Судија А: Андреа Комленић
Судија Б: Николета Микушак
Контролор: Милан Милиновић
20/04/2019
18:00
Фекетић
Јадран - Халас Јожеф
22 : 27
Судија А: Михајло Миловац
Судија Б: Јован Лабус
Контролор: Миодраг Миловац
20/04/2019
18:00
Темерин
Темерин - Спартак
23 : 23
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Делегат: Ласло Ковач
20/04/2019
20:00
Српска Црња
Младост - Мокрин
30 : 27
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Контролор: 133
21/04/2019
18:00
Долово
Долово (ж) - Раднички
32 : 28
Судија А: Србислав Топалов
Судија Б: 109
Контролор: Зоран Ђикић
21/04/2019
19:00
Сомбор
Раванград - Лаки
28 : 31
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Делегат: Вукашин Вујичић

17. коло

13/04/2019
16:00
Зрењанин
Пролетер (ж) - Спартак
17 : 28
Судија А: Михајло Миловац
Судија Б: Јован Лабус
Контролор: Милан Репија
13/04/2019
18:00
Кикинда
Кикинда - Долово (ж)
38 : 24
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Дени Вукмановић
Делегат: Драгана Богојевић
13/04/2019
19:00
Мокрин
Мокрин - Јадран
30 : 25
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Слађана Краварушић
13/04/2019
19:00
Црвенка
Лаки - Темерин
19 : 28
Судија А: 48
Судија Б: 110
Контролор: Бранислав Гргуревић
14/04/2019
17:00
Ада
Халас Јожеф - Раванград
35 : 15
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: Радомир Остојић
14/04/2019
18:00
Бајмок
Раднички - Младост
34 : 28
Судија А: Андреа Комленић
Судија Б: Николета Микушак
Контролор: Јован Мјеримачка

16. коло

05/04/2019
21:00
Темерин
Темерин - Халас Јожеф
17 : 20
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Контролор: Мирко Перендија
06/04/2019
14:30
Долово
Долово (ж) - Спартак
28 : 30
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Контролор: Михајло Марковић
06/04/2019
18:00
Фекетић
Јадран - Раванград
29 : 31
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Дени Вукмановић
Делегат: Марко Менићанин
06/04/2019
18:00
Зрењанин
Пролетер (ж) - Лаки
33 : 22
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Слађана Краварушић
06/04/2019
19:00
Српска Црња
Младост - Кикинда
32 : 33
Судија А: Милица Антић
Судија Б: Данијела Ковачевић
Делегат: Стевица Јевремов
06/04/2019
19:00
Мокрин
Мокрин - Раднички
31 : 28
Судија А: Андреа Комленић
Судија Б: Николета Микушак
Делегат: Борис Вукашиновић

15. коло

30/03/2019
17:00
Црвенка
Лаки - Долово (ж)
30 : 23
Судија А: Андреа Комленић
Судија Б: Николета Микушак
Контролор: Миодраг Миловац
30/03/2019
18:00
Кикинда
Кикинда - Мокрин
34 : 22
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Делегат: Дејан Перић
30/03/2019
18:00
Ада
Халас Јожеф - Пролетер (ж)
24 : 15
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Стевица Јевремов
30/03/2019
19:00
Дебељача
Спартак - Младост
27 : 28
Судија А: Србислав Топалов
Судија Б: 109
Делегат: Драгана Богојевић
30/03/2019
20:15
Сомбор
Раванград - Темерин
23 : 29
Судија А: 48
Судија Б: 110
Контролор: Јован Мјеримачка
31/03/2019
13:00
Бајмок
Раднички - Јадран
24 : 31
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: Радомир Остојић

14. коло

23/03/2019
19:00
Зрењанин
Пролетер (ж) - Раванград
26 : 14
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Дени Вукмановић
Делегат: Весна Мандић
23/03/2019
19:00
Фекетић
Јадран - Темерин
25 : 23
Судија А: Андреа Комленић
Судија Б: Николета Микушак
Делегат: Вукашин Вујичић
23/03/2019
19:00
Српска Црња
Младост - Лаки
38 : 30
Судија А: Србислав Топалов
Судија Б: 109
Делегат: Стевица Јевремов
24/03/2019
13:00
Долово
Долово (ж) - Халас Јожеф
24 : 35
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Контролор: Михајло Марковић
24/03/2019
19:00
Мокрин
Мокрин - Спартак
24 : 23
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: 133
03/04/2019
20:00
Бајмок
Раднички - Кикинда
21 : 36
Судија А: 110
Судија Б: 48
Контролор: Давор Хорват

13. коло

15/03/2019
20:00
Ада
Халас Јожеф - Младост
31 : 24
Судија А: Јован Лабус
Судија Б: Михајло Миловац
Контролор: Милан Милиновић
16/03/2019
18:00
Сомбор
Раванград - Долово (ж)
34 : 26
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: Давор Хорват
16/03/2019
19:00
Кикинда
Кикинда - Јадран
40 : 23
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Стевица Јевремов
16/03/2019
19:00
Дебељача
Спартак - Раднички
26 : 17
Судија А: Србислав Топалов
Судија Б: 109
Делегат: Срђан Лазовић
17/03/2019
20:00
Темерин
Темерин - Пролетер (ж)
18 : 12
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Делегат: 197
03/04/2019
19:30
Црвенка
Лаки - Мокрин
20 : 24
Судија А: Андреа Комленић
Судија Б: Николета Микушак
Контролор: Миодраг Миловац

12. коло

09/03/2019
19:00
Бајмок
Раднички - Лаки
35 : 28
Судија А: Јован Лабус
Судија Б: Михајло Миловац
Делегат: Вукашин Вујичић
09/03/2019
19:00
Мокрин
Мокрин - Халас Јожеф
23 : 24
Судија А: Андреа Комленић
Судија Б: Николета Микушак
Контролор: Милан Репија
10/03/2019
14:00
Долово
Долово (ж) - Темерин
20 : 18
Судија А: Србислав Топалов
Судија Б: 109
Контролор: Зоран Ђикић
10/03/2019
18:00
Фекетић
Јадран - Пролетер (ж)
25 : 33
Судија А: 110
Судија Б: 48
Делегат: Ласло Ковач
10/03/2019
18:00
Српска Црња
Младост - Раванград
41 : 36
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Слађана Краварушић
10/03/2019
18:00
Кикинда
Кикинда - Спартак
27 : 25
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Контролор: Миодраг Миловац

11. коло

30/11/2018
20:30
Српска Црња
Младост - Темерин
31 : 22
Судија А: Андреа Комленић
Судија Б: Николета Микушак
Делегат: Стевица Јевремов
01/12/2018
00:00
Дебељача
Спартак - Јадран
19 : 28
Судија А: Тамара Савковић
Судија Б: Маријана Савковић
Контролор: Зоран Ђикић
01/12/2018
00:00
Кикинда
Кикинда - Лаки
25 : 20
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Делегат: Слађана Краварушић
01/12/2018
15:30
Долово
Пролетер (ж) - Долово (ж)
38 : 19
Судија А: Борко Капур
Судија Б: Дени Вукмановић
Контролор: 133
01/12/2018
16:00
Бајмок
Раднички - Халас Јожеф
21 : 29
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Марко Менићанин
02/12/2018
18:00
Мокрин
Мокрин - Раванград
26 : 17
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Контролор: Михајло Марковић

10. коло

24/11/2018
19:00
Ада
Халас Јожеф - Кикинда
17 : 25
Судија А: Николета Микушак
Судија Б: Андреа Комленић
Делегат: Марко Менићанин
24/11/2018
20:00
Црвенка
Лаки - Спартак
19 : 25
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: 197
25/11/2018
16:00
Бајмок
Раднички - Раванград
41 : 28
Судија А: Борко Капур
Судија Б: Дени Вукмановић
Контролор: Миодраг Миловац
25/11/2018
17:30
Фекетић
Јадран - Долово (ж)
35 : 28
Судија А: 48
Судија Б: 110
Делегат: Вукашин Вујичић
25/11/2018
19:00
Зрењанин
Пролетер (ж) - Младост
26 : 27
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Контролор: Михајло Марковић
25/11/2018
20:00
Темерин
Темерин - Мокрин
16 : 22
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Контролор: Милан Милиновић

9. коло

16/11/2018
20:00
Бајмок
Раднички - Темерин
31 : 25
Судија А: 110
Судија Б: 48
Контролор: Јован Мјеримачка
17/11/2018
18:00
Кикинда
Кикинда - Раванград
29 : 18
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Контролор: 133
18/11/2018
17:30
Фекетић
Јадран - Лаки
23 : 23
Судија А: Борко Капур
Судија Б: Дени Вукмановић
Делегат: Ласло Ковач
18/11/2018
18:00
Српска Црња
Младост - Долово (ж)
39 : 30
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Драгана Богојевић
18/11/2018
19:00
Мокрин
Мокрин - Пролетер (ж)
23 : 17
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Слађана Краварушић
18/11/2018
19:00
Дебељача
Спартак - Халас Јожеф
25 : 20
Судија А: Давор Петровић
Судија Б: Ацо Митановски
Контролор: Милан Косановић

8. коло

10/11/2018
17:30
Долово
Долово (ж) - Мокрин
20 : 21
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Делегат: Срђан Лазовић
10/11/2018
18:00
Зрењанин
Пролетер (ж) - Раднички
32 : 35
Судија А: Јован Лабус
Судија Б: Михајло Миловац
Делегат: Стевица Јевремов
10/11/2018
18:00
Фекетић
Јадран - Младост
30 : 26
Судија А: Тамара Савковић
Судија Б: Маријана Савковић
Контролор: Милан Милиновић
10/11/2018
20:00
Темерин
Темерин - Кикинда
14 : 21
Судија А: Андреа Комленић
Судија Б: Николета Микушак
Делегат: Вера Вранеш
11/11/2018
00:00
Сомбор
Раванград - Спартак
24 : 28
Судија А: 48
Судија Б: 110
Контролор: Бранислав Гргуревић
14/11/2018
19:00
Ада
Халас Јожеф - Лаки
28 : 17
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: Миодраг Миловац

7. коло

03/11/2018
18:00
Ада
Халас Јожеф - Јадран
30 : 18
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Контролор: 133
03/11/2018
18:00
Црвенка
Лаки - Раванград
24 : 16
Судија А: Тадеј Добријевић
Судија Б: Владимир Тасић
Контролор: Јован Мјеримачка
03/11/2018
18:00
Кикинда
Кикинда - Пролетер (ж)
34 : 19
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Контролор: Давор Хорват
03/11/2018
19:00
Дебељача
Спартак - Темерин
30 : 22
Судија А: Борко Капур
Судија Б: Дени Вукмановић
Контролор: Михајло Марковић
03/11/2018
20:00
Мокрин
Мокрин - Младост
30 : 25
Судија А: Михајло Миловац
Судија Б: Јован Лабус
Контролор: Милан Милиновић
04/11/2018
16:00
Бајмок
Раднички - Долово (ж)
41 : 34
Судија А: Андреа Комленић
Судија Б: Николета Микушак
Делегат: Драгана Богојевић

6. коло

26/10/2018
20:00
Дебељача
Спартак - Пролетер (ж)
23 : 22
Судија А: Андреа Комленић
Судија Б: Николета Микушак
Контролор: Миодраг Миловац
27/10/2018
18:00
Долово
Долово (ж) - Кикинда
19 : 35
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Срђан Лазовић
27/10/2018
19:00
Српска Црња
Младост - Раднички
42 : 43
Судија А: Тамара Савковић
Судија Б: Маријана Савковић
Делегат: Стевица Јевремов
28/10/2018
15:00
Темерин
Темерин - Лаки
20 : 19
Судија А: Дени Вукмановић
Судија Б: Борко Капур
Контролор: Мирко Перендија
28/10/2018
20:30
Сомбор
Раванград - Халас Јожеф
11 : 28
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Контролор: Јован Мјеримачка
12/11/2018
17:00
Фекетић
Јадран - Мокрин
24 : 22
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: Бранислав Гргуревић

5. коло

20/10/2018
00:00
Бајмок
Раднички - Мокрин
29 : 27
Судија А: 48
Судија Б: 110
Контролор: Бранислав Гргуревић
20/10/2018
17:00
Ада
Халас Јожеф - Темерин
29 : 10
Судија А: Јован Лабус
Судија Б: Михајло Миловац
Контролор: Милан Милиновић
20/10/2018
19:00
Дебељача
Спартак - Долово (ж)
27 : 22
Судија А: Ацо Митановски
Судија Б: Давор Петровић
Делегат: Дејан Перић
20/10/2018
19:00
Кикинда
Кикинда - Младост
36 : 25
Судија А: Давор Тарајић
Судија Б: Владан Андоновски
Делегат: Весна Мандић
21/10/2018
18:00
Црвенка
Лаки - Пролетер (ж)
23 : 25
Судија А: Тадеј Добријевић
Судија Б: Владимир Тасић
Делегат: 197
21/10/2018
19:00
Сомбор
Раванград - Јадран
29 : 32
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Делегат: Ласло Ковач

4. коло

13/10/2018
14:30
Зрењанин
Пролетер (ж) - Халас Јожеф
28 : 21
Судија А: Јован Лабус
Судија Б: Михајло Миловац
Контролор: 133
14/10/2018
16:30
Долово
Долово (ж) - Лаки
31 : 31
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Срђан Лазовић
14/10/2018
17:00
Фекетић
Јадран - Раднички
37 : 27
Судија А: Андреа Комленић
Судија Б: Николета Микушак
Контролор: Давор Хорват
14/10/2018
19:00
Мокрин
Мокрин - Кикинда
22 : 32
Судија А: Борко Бошков
Судија Б: Дејан Марковић
Контролор: Бранислав Гргуревић
14/10/2018
19:30
Темерин
Темерин - Раванград
26 : 32
Судија А: Тамара Савковић
Судија Б: Маријана Савковић
Контролор: Миодраг Миловац
14/10/2018
20:00
Српска Црња
Младост - Спартак
32 : 27
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Делегат: Стевица Јевремов

3. коло

06/10/2018
16:00
Црвенка
Лаки - Младост
21 : 24
Судија А: Дени Вукмановић
Судија Б: Борко Капур
Делегат: Ласло Ковач
06/10/2018
18:00
Кикинда
Кикинда - Раднички
42 : 23
Судија А: Борко Бошков
Судија Б: Дејан Марковић
Контролор: Милан Милиновић
06/10/2018
18:00
Ада
Халас Јожеф - Долово (ж)
39 : 17
Судија А: Јован Лабус
Судија Б: Михајло Миловац
Делегат: Марко Менићанин
06/10/2018
20:00
Темерин
Темерин - Јадран
22 : 20
Судија А: Милица Антић
Судија Б: Данијела Ковачевић
Делегат: Вукашин Вујичић
07/10/2018
19:00
Дебељача
Спартак - Мокрин
27 : 24
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Делегат: Светлана Ничевски
07/10/2018
19:30
Сомбор
Раванград - Пролетер (ж)
29 : 29
Судија А: Никола Зорић
Судија Б: Марко Рачић
Делегат: Дијана Константиновић

2. коло

29/09/2018
00:00
Долово
Долово (ж) - Раванград
26 : 24
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Контролор: Миливој Секулић
29/09/2018
18:00
Зрењанин
Пролетер (ж) - Темерин
27 : 23
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Стевица Јевремов
30/09/2018
18:00
Мокрин
Мокрин - Лаки
26 : 23
Судија А: Андреа Комленић
Судија Б: Николета Микушак
Делегат: 197
30/09/2018
19:00
Српска Црња
Младост - Халас Јожеф
25 : 24
Судија А: Тамара Савковић
Судија Б: Маријана Савковић
Контролор: 133
09/10/2018
00:00
Бајмок
Раднички - Спартак
29 : 30
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Контролор: Давор Хорват
09/10/2018
20:00
Фекетић
Јадран - Кикинда
22 : 25
Судија А: 110
Судија Б: 48
Контролор: Бранислав Гргуревић

1. коло

22/09/2018
16:00
Зрењанин
Пролетер (ж) - Јадран
26 : 33
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Делегат: Драгана Богојевић
22/09/2018
18:00
Црвенка
Лаки - Раднички
30 : 26
Судија А: Андреа Комленић
Судија Б: Николета Микушак
Контролор: Бранислав Гргуревић
22/09/2018
18:00
Ада
Халас Јожеф - Мокрин
21 : 17
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Марко Менићанин
22/09/2018
18:30
Сомбор
Раванград - Младост
31 : 32
Судија А: Никола Зорић
Судија Б: Марко Рачић
Делегат: Ласло Ковач
22/09/2018
19:00
Дебељача
Спартак - Кикинда
17 : 27
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Дејан Перић
22/09/2018
20:00
Темерин
Темерин - Долово (ж)
27 : 25
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Контролор: Миодраг Миловац

Мушкарци


26. коло

31/05/2018
18:30
Ада
Потисје Плетекс - ПИК Пригревица
33 : 26
Судија А: Милица Антић
Судија Б: Данијела Ковачевић
Делегат: Марко Менићанин
01/06/2019
00:00
Алибунар
Будућност - Нафтагас
44 : 29
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Контролор: Михајло Марковић
01/06/2019
18:00
Нови Сад
Раднички - Војвода Степа
44 : 32
Судија А: Бојан Јоргић
Судија Б: Немања Теслић
Контролор: Мирко Перендија
02/06/2019
17:00
Нови Сад
Славија - Панчево
36 : 28
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Контролор: Бранислав Гргуревић
02/06/2019
18:00
Футог
Металац - Сомборелектро
32 : 19
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Контролор: 126
02/06/2019
20:00
Сента
Сента - Црепаја
34 : 26
Судија А: Никола Зорић
Судија Б: Милош Зелић
Контролор: Давор Хорват

25. коло

24/05/2019
18:00
Дебељача
Црепаја - Потисје Плетекс
28 : 29
Судија А: 91
Судија Б: Младен Крстић
Контролор: Небојша Марковић
24/05/2019
19:30
Пригревица
ПИК Пригревица - Славија
33 : 34
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Контролор: 126
24/05/2019
20:00
Војвода Степа
Војвода Степа - Металац
39 : 34
Судија А: Бојан Јоргић
Судија Б: Немања Теслић
Делегат: Марко Менићанин
25/05/2019
19:00
Сомбор
Сомборелектро - Будућност
40 : 27
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Делегат: Дамир Миљевић
26/05/2019
19:00
Риђица
Далматинац - Сента
20 : 29
Судија А: Никола Зорић
Судија Б: Милош Зелић
Делегат: Миодраг Аћић
26/05/2019
20:30
Панчево
Панчево - Раднички
26 : 23
Судија А: Тамара Савковић
Судија Б: Маријана Савковић
Контролор: Михајло Марковић

24. коло

18/05/2019
17:00
Елемир
Нафтагас - Сомборелектро
26 : 35
Судија А: Мирослав Мартић
Судија Б: Лука Цветковски
Контролор: Зоран Ђикић
18/05/2019
17:00
Ада
Потисје Плетекс - Далматинац
38 : 29
Судија А: Војислав Црњански
Судија Б: Никодин Бубања
Контролор: Бошко Крстић
19/05/2019
14:00
Бан.Карловац
Будућност - Војвода Степа
34 : 33
Судија А: Србислав Топалов
Судија Б: 109
Делегат: Марко Менићанин
19/05/2019
17:30
Футог
Металац - Панчево
30 : 27
Судија А: Милош Зелић
Судија Б: Никола Зорић
Делегат: Лазар Мишков
19/05/2019
18:30
Петроварадин
Раднички - ПИК Пригревица
33 : 28
Судија А: 48
Судија Б: 110
Контролор: 133
19/05/2019
20:30
Петроварадин
Славија - Црепаја
33 : 26
Судија А: Бојан Јоргић
Судија Б: Немања Теслић
Контролор: Мирко Перендија

23. коло

11/05/2019
19:00
Пригревица
ПИК Пригревица - Металац
27 : 26
Судија А: Тања Белош
Судија Б: Маја Зекоња
Контролор: Давор Хорват
11/05/2019
19:00
Елемир
Нафтагас - Војвода Степа
33 : 34
Судија А: Бојан Јоргић
Судија Б: Немања Теслић
Контролор: Зоран Марјановић
12/05/2019
20:30
Дебељача
Црепаја - Раднички
30 : 29
Судија А: 91
Судија Б: Младен Крстић
Контролор: 133
29/05/2019
20:00
Сента
Сента - Потисје Плетекс
36 : 35
Судија А: Милан Тодоровић
Судија Б: Бранко Радуловић
Делегат: Горан Ловрић

22. коло

04/05/2019
18:00
Елемир
Нафтагас - Панчево
35 : 34
Судија А: Милан Тодоровић
Судија Б: Бранко Радуловић
Контролор: Зоран Ђикић
04/05/2019
19:00
Сомбор
Сомборелектро - Војвода Степа
47 : 25
Судија А: 48
Судија Б: 110
Делегат: Игор Ивић
05/05/2019
13:00
Алибунар
Будућност - ПИК Пригревица
41 : 24
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Делегат: Срђан Лазовић
05/05/2019
17:00
Нови Сад
Славија - Сента
38 : 30
Судија А: Мирослав Мартић
Судија Б: Лука Цветковски
Контролор: Небојша Марковић
05/05/2019
18:00
Футог
Металац - Црепаја
35 : 29
Судија А: Војислав Црњански
Судија Б: Никодин Бубања
Контролор: Радомир Остојић
05/05/2019
19:00
Нови Сад
Раднички - Далматинац
34 : 39
Судија А: Тања Белош
Судија Б: Маја Зекоња
Делегат: Стевица Јевремов

21. коло

20/04/2019
17:00
Црепаја
Црепаја - Будућност
41 : 29
Судија А: Бојан Јоргић
Судија Б: Немања Теслић
Делегат: Срђан Лазовић
20/04/2019
18:00
Ада
Потисје Плетекс - Славија
30 : 26
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Делегат: Весна Мандић
20/04/2019
19:00
Сента
Сента - Раднички
36 : 32
Судија А: Никола Зорић
Судија Б: Милош Зелић
Контролор: Бошко Крстић
21/04/2019
18:00
Риђица
Далматинац - Металац
36 : 39
Судија А: Војислав Црњански
Судија Б: Никодин Бубања
Делегат: Лазар Мишков
21/04/2019
20:00
Пригревица
ПИК Пригревица - Нафтагас
27 : 23
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Делегат: Горан Ловрић
21/04/2019
20:30
Панчево
Панчево - Сомборелектро
25 : 31
Судија А: Михајло Миловац
Судија Б: Јован Лабус
Контролор: Милан Репија

20. коло

13/04/2019
20:00
Сомбор
Сомборелектро - ПИК Пригревица
28 : 22
Судија А: Никола Зорић
Судија Б: Милош Зелић
Контролор: Давор Хорват
14/04/2019
18:00
Футог
Металац - Сента
35 : 28
Судија А: Милан Тодоровић
Судија Б: Бранко Радуловић
Контролор: 126
14/04/2019
19:00
Нови Сад
Раднички - Потисје Плетекс
28 : 33
Судија А: Војислав Црњански
Судија Б: Никодин Бубања
Делегат: Срђан Веселиновић
14/04/2019
20:00
Алибунар
Будућност - Далматинац
39 : 29
Судија А: Мирослав Мартић
Судија Б: Лука Цветковски
Контролор: Михајло Марковић
17/04/2019
19:30
Елемир
Нафтагас - Црепаја
30 : 22
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Делегат: Стевица Јевремов
25/04/2019
20:00
Војвода Степа
Војвода Степа - Панчево
31 : 26
Судија А: Бојан Јоргић
Судија Б: Немања Теслић
Контролор: Зоран Марјановић

19. коло

05/04/2019
19:30
Пригревица
ПИК Пригревица - Војвода Степа
27 : 26
Судија А: Никола Зорић
Судија Б: Милош Зелић
Делегат: Лазар Мишков
06/04/2019
19:00
Ада
Потисје Плетекс - Металац
34 : 23
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Делегат: Весна Мандић
07/04/2019
17:00
Нови Сад
Славија - Раднички
48 : 33
Судија А: Мирослав Мартић
Судија Б: Лука Цветковски
Делегат: 197
07/04/2019
17:00
Дебељача
Црепаја - Сомборелектро
28 : 33
Судија А: Бојан Јоргић
Судија Б: Немања Теслић
Контролор: Милан Репија
07/04/2019
18:00
Риђица
Далматинац - Нафтагас
28 : 19
Судија А: Ђорђе Недовић
Судија Б: Марко Узелац
Контролор: Давор Хорват
07/04/2019
20:00
Сента
Сента - Будућност
36 : 36
Судија А: Војислав Црњански
Судија Б: Никодин Бубања
Контролор: Бошко Крстић

18. коло

30/03/2019
16:00
Бајмок
Сомборелектро - Далматинац
24 : 20
Судија А: Никола Зорић
Судија Б: Милош Зелић
Делегат: Горан Ловрић
30/03/2019
16:30
Елемир
Нафтагас - Сента
35 : 16
Судија А: Тања Белош
Судија Б: Маја Зекоња
Контролор: 133
30/03/2019
17:00
Алибунар
Будућност - Потисје Плетекс
23 : 32
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Контролор: Бранислав Гргуревић
30/03/2019
20:30
Панчево
Панчево - ПИК Пригревица
29 : 24
Судија А: Војислав Црњански
Судија Б: Никодин Бубања
Контролор: 126
31/03/2019
11:00
Војвода Степа
Војвода Степа - Црепаја
25 : 24
Судија А: Ђорђе Недовић
Судија Б: Марко Узелац
Делегат: 164
31/03/2019
17:00
Нови Сад
Славија - Металац
37 : 30
Судија А: Бојан Јоргић
Судија Б: Немања Теслић
Делегат: Марко Менићанин

17. коло

22/03/2019
19:00
Риђица
Далматинац - Војвода Степа
28 : 26
Судија А: Никола Зорић
Судија Б: Милош Зелић
Делегат: Дамир Миљевић
23/03/2019
15:00
Црепаја
Црепаја - Панчево
28 : 31
Судија А: Тања Белош
Судија Б: Маја Зекоња
Делегат: Слађана Краварушић
23/03/2019
18:00
Сента
Сента - Сомборелектро
34 : 37
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Гордана Чретник
23/03/2019
19:00
Ада
Потисје Плетекс - Нафтагас
33 : 29
Судија А: Милица Антић
Судија Б: Данијела Ковачевић
Контролор: Миодраг Миловац
24/03/2019
17:00
Нови Сад
Славија - Будућност
27 : 32
Судија А: Војислав Црњански
Судија Б: Никодин Бубања
Делегат: Лазар Мишков
24/03/2019
19:00
Нови Сад
Раднички - Металац
25 : 25
Судија А: Бојан Јоргић
Судија Б: Немања Теслић
Контролор: Радомир Остојић

16. коло

16/03/2019
19:00
Пригревица
ПИК Пригревица - Црепаја
28 : 25
Судија А: Ђорђе Недовић
Судија Б: Марко Узелац
Контролор: 126
16/03/2019
20:00
Сомбор
Сомборелектро - Потисје Плетекс
20 : 31
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Делегат: Весна Мандић
17/03/2019
18:00
Зрењанин
Нафтагас - Славија
29 : 30
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Делегат: Вукашин Вујичић
17/03/2019
18:00
Алибунар
Будућност - Раднички
40 : 24
Судија А: Мирослав Мартић
Судија Б: Лука Цветковски
Контролор: 133
17/03/2019
18:30
Панчево
Панчево - Далматинац
33 : 26
Судија А: Бојан Јоргић
Судија Б: Немања Теслић
Контролор: Мирко Перендија
17/03/2019
19:00
Српска Црња
Војвода Степа - Сента
28 : 27
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: 91
Контролор: Зоран Ђикић

15. коло

08/03/2019
20:00
Риђица
Далматинац - ПИК Пригревица
17 : 19
Судија А: Марко Пена
Судија Б: Глигорије Барзут
Делегат: Миодраг Аћић
09/03/2019
20:30
Ада
Потисје Плетекс - Војвода Степа
27 : 23
Судија А: Бојан Јоргић
Судија Б: Немања Теслић
Делегат: Гордана Чретник
10/03/2019
17:00
Нови Сад
Славија - Сомборелектро
32 : 33
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Делегат: Стевица Јевремов
10/03/2019
18:30
Футог
Металац - Будућност
39 : 28
Судија А: Никодин Бубања
Судија Б: Војислав Црњански
Делегат: Игор Ивић
10/03/2019
19:00
Нови Сад
Раднички - Нафтагас
26 : 32
Судија А: Мирослав Мартић
Судија Б: Лука Цветковски
Контролор: Небојша Марковић
10/03/2019
20:00
Сента
Сента - Панчево
32 : 32
Судија А: Тања Белош
Судија Б: Маја Зекоња
Контролор: Бошко Крстић

14. коло

01/03/2019
20:00
Војвода Степа
Војвода Степа - Славија
23 : 25
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Контролор: Бранислав Гргуревић
02/03/2019
17:30
Панчево
Панчево - Потисје Плетекс
26 : 33
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Делегат: Марко Менићанин
02/03/2019
19:00
Сомбор
Сомборелектро - Раднички
31 : 22
Судија А: 48
Судија Б: 110
Делегат: Лазар Мишков
02/03/2019
20:00
Пригревица
ПИК Пригревица - Сента
43 : 30
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Делегат: Горан Ловрић
02/03/2019
20:00
Дебељача
Црепаја - Далматинац
35 : 30
Судија А: Михајло Миловац
Судија Б: Јован Лабус
Контролор: Миодраг Миловац
28/03/2019
17:30
Зрењанин
Нафтагас - Металац
29 : 32
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Делегат: Весна Мандић

13. коло

08/12/2018
17:00
Зрењанин
Нафтагас - Будућност
33 : 33
Судија А: Бојан Јоргић
Судија Б: Немања Теслић
Делегат: Марко Менићанин
08/12/2018
19:00
Српска Црња
Војвода Степа - Раднички
36 : 27
Судија А: Ђорђе Недовић
Судија Б: Марко Узелац
Делегат: Слађана Краварушић
08/12/2018
19:00
Пригревица
ПИК Пригревица - Потисје Плетекс
23 : 23
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Контролор: Бранислав Гргуревић
08/12/2018
20:00
Сомбор
Сомборелектро - Металац
35 : 31
Судија А: Марко Рачић
Судија Б: Никола Зорић
Делегат: Лазар Мишков
09/12/2018
14:00
Дебељача
Црепаја - Сента
33 : 26
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: Миодраг Миловац
09/12/2018
20:30
Панчево
Панчево - Славија
32 : 34
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Делегат: Весна Мандић

12. коло

30/11/2018
19:30
Ада
Потисје Плетекс - Црепаја
38 : 26
Судија А: Тања Белош
Судија Б: Маја Зекоња
Контролор: Бошко Крстић
01/12/2018
19:00
Нови Сад
Раднички - Панчево
24 : 29
Судија А: Борко Бошков
Судија Б: Дејан Марковић
Контролор: Бранислав Гргуревић
01/12/2018
20:00
Банатски Карловац
Будућност - Сомборелектро
22 : 36
Судија А: Бојан Јоргић
Судија Б: Немања Теслић
Делегат: Дијана Константиновић
02/12/2018
17:00
Футог
Металац - Војвода Степа
28 : 24
Судија А: 98
Судија Б: 97
Делегат: 197
02/12/2018
19:00
Сента
Сента - Далматинац
27 : 28
Судија А: Марко Пена
Судија Б: Глигорије Барзут
Делегат: 164

11. коло

24/11/2018
17:30
Риђица
Сомборелектро - Нафтагас
37 : 23
Судија А: Ђорђе Недовић
Судија Б: Марко Узелац
Делегат: Игор Ивић
24/11/2018
18:00
Пригревица
ПИК Пригревица - Раднички
30 : 21
Судија А: Војислав Црњански
Судија Б: Никодин Бубања
Контролор: Бранислав Гргуревић
24/11/2018
18:00
Дебељача
Црепаја - Славија
23 : 35
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Контролор: Зоран Ђикић
24/11/2018
19:30
Риђица
Далматинац - Потисје Плетекс
20 : 29
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Контролор: Давор Хорват
25/11/2018
14:30
Српска Црња
Војвода Степа - Будућност
37 : 34
Судија А: Бојан Јоргић
Судија Б: Немања Теслић
Делегат: Весна Мандић
25/11/2018
16:30
Панчево
Панчево - Металац
33 : 33
Судија А: Марко Рачић
Судија Б: Никола Зорић
Делегат: Дијана Константиновић

10. коло

16/11/2018
19:00
Ада
Потисје Плетекс - Сента
33 : 15
Судија А: Тања Белош
Судија Б: Маја Зекоња
Делегат: Гордана Чретник
17/11/2018
15:30
Футог
Металац - ПИК Пригревица
33 : 29
Судија А: Ђорђе Недовић
Судија Б: Марко Узелац
Контролор: 126
17/11/2018
18:00
Алибунар
Будућност - Панчево
31 : 27
Судија А: Немања Теслић
Судија Б: Бојан Јоргић
Контролор: Миодраг Миловац
18/11/2018
17:00
Нови Сад
Славија - Далматинац
40 : 21
Судија А: Мирослав Мартић
Судија Б: Лука Цветковски
Делегат: 197
18/11/2018
19:00
Нови Сад
Раднички - Црепаја
31 : 26
Судија А: Марко Рачић
Судија Б: Никола Зорић
Делегат: Вукашин Вујичић
22/11/2018
20:00
Српска Црња
Војвода Степа - Нафтагас
28 : 29
Судија А: Борко Бошков
Судија Б: Дејан Марковић
Делегат: Стевица Јевремов

9. коло

10/11/2018
00:00
Пригревица
ПИК Пригревица - Будућност
35 : 24
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Делегат: Миодраг Аћић
10/11/2018
18:00
Дебељача
Црепаја - Металац
23 : 34
Судија А: Бојан Јоргић
Судија Б: Немања Теслић
Делегат: Весна Мандић
11/11/2018
15:00
Војвода Степа
Војвода Степа - Сомборелектро
29 : 28
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Контролор: Радомир Остојић
11/11/2018
18:00
Сента
Сента - Славија
20 : 33
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Контролор: Давор Хорват
11/11/2018
19:00
Риђица
Далматинац - Раднички
34 : 29
Судија А: Јован Ристић
Судија Б: Ђорђе Вујацков
Делегат: Лазар Мишков
11/11/2018
20:30
Панчево
Панчево - Нафтагас
32 : 23
Судија А: Дени Вукмановић
Судија Б: Борко Капур
Контролор: Михајло Марковић

8. коло

03/11/2018
19:00
Сомбор
Сомборелектро - Панчево
39 : 35
Судија А: Жељко Јоксовић
Судија Б: Ивко Ракићевић
Контролор: Бранислав Гргуревић
04/11/2018
14:00
Банатски Карловац
Будућност - Црепаја
39 : 37
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: 91
Контролор: Небојша Марковић
04/11/2018
15:00
Елемир
Нафтагас - ПИК Пригревица
24 : 23
Судија А: Тања Белош
Судија Б: Маја Зекоња
Контролор: Миодраг Миловац
04/11/2018
15:00
Футог
Металац - Далматинац
40 : 31
Судија А: Бојан Јоргић
Судија Б: Немања Теслић
Делегат: 197
04/11/2018
17:00
Нови Сад
Славија - Потисје Плетекс
30 : 35
Судија А: Марко Рачић
Судија Б: Никола Зорић
Делегат: Марко Менићанин
04/11/2018
19:00
Нови Сад
Раднички - Сента
33 : 23
Судија А: Ђорђе Недовић
Судија Б: Марко Узелац
Делегат: Вукашин Вујичић

7. коло

27/10/2018
00:00
Сента
Сента - Металац
32 : 32
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Делегат: Весна Мандић
27/10/2018
15:30
Црепаја
Црепаја - Нафтагас
32 : 32
Судија А: Тадеј Добријевић
Судија Б: Владимир Тасић
Контролор: Небојша Марковић
27/10/2018
19:00
Ада
Потисје Плетекс - Раднички
27 : 21
Судија А: Михајло Миловац
Судија Б: Јован Лабус
Контролор: Бранислав Гргуревић
27/10/2018
19:00
Пригревица
ПИК Пригревица - Сомборелектро
30 : 33
Судија А: Ања Пантић
Судија Б: Ирена Анђушић
Делегат: Дијана Константиновић
28/10/2018
10:30
Риђица
Далматинац - Будућност
35 : 31
Судија А: Бојан Јоргић
Судија Б: Немања Теслић
Делегат: Миодраг Аћић
28/10/2018
20:00
Панчево
Панчево - Војвода Степа
32 : 24
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Контролор: Михајло Марковић

6. коло

20/10/2018
19:00
Сомбор
Сомборелектро - Црепаја
42 : 26
Судија А: Бојан Јоргић
Судија Б: Немања Теслић
Делегат: Горан Ловрић
21/10/2018
18:00
Војвода Степа
Војвода Степа - ПИК Пригревица
36 : 28
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Контролор: 133
21/10/2018
19:00
Алибунар
Будућност - Сента
33 : 24
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Срђан Лазовић
21/10/2018
19:30
Елемир
Нафтагас - Далматинац
35 : 31
Судија А: Дени Вукмановић
Судија Б: Борко Капур
Делегат: Стевица Јевремов
21/10/2018
20:00
Футог
Металац - Потисје Плетекс
31 : 29
Судија А: 98
Судија Б: 97
Контролор: Радомир Остојић
21/10/2018
20:00
Нови Сад
Раднички - Славија
18 : 27
Судија А: Жељко Јоксовић
Судија Б: Ивко Ракићевић
Контролор: Миодраг Миловац

5. коло

13/10/2018
16:00
Црепаја
Црепаја - Војвода Степа
25 : 23
Судија А: Мирослав Мартић
Судија Б: Лука Цветковски
Делегат: Драгана Богојевић
13/10/2018
18:00
Сента
Сента - Нафтагас
34 : 28
Судија А: Дени Вукмановић
Судија Б: Борко Капур
Делегат: Гордана Чретник
13/10/2018
18:30
Риђица
Далматинац - Сомборелектро
26 : 25
Судија А: Марко Рачић
Судија Б: Никола Зорић
Делегат: Игор Ивић
13/10/2018
19:00
Пригревица
ПИК Пригревица - Панчево
29 : 31
Судија А: Борко Бошков
Судија Б: Дејан Марковић
Делегат: Марко Менићанин
14/10/2018
21:00
Ада
Потисје Плетекс - Будућност
36 : 25
Судија А: 110
Судија Б: 48
Делегат: Весна Мандић
15/10/2018
18:00
Футог- Хала Дом спортова
Металац - Славија
28 : 30
Судија А: Бојан Јоргић
Судија Б: Немања Теслић
Делегат: Дијана Константиновић

4. коло

05/10/2018
21:00
Војвода Степа
Војвода Степа - Далматинац
38 : 31
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: Миодраг Миловац
06/10/2018
17:00
Елемир
Нафтагас - Потисје Плетекс
25 : 38
Судија А: Бојан Јоргић
Судија Б: Немања Теслић
Контролор: 133
06/10/2018
19:00
Алибунар
Будућност - Славија
32 : 30
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: 155
06/10/2018
19:30
Сомбор
Сомборелектро - Сента
35 : 22
Судија А: Марко Пена
Судија Б: Глигорије Барзут
Делегат: 164
07/10/2018
18:00
Футог
Металац - Раднички
31 : 25
Судија А: 48
Судија Б: 110
Делегат: Игор Ивић
07/10/2018
20:00
Панчево
Панчево - Црепаја
30 : 19
Судија А: Јован Ристић
Судија Б: Ђорђе Вујацков
Контролор: Зоран Ђикић

3. коло

29/09/2018
19:30
Риђица
Далматинац - Панчево
28 : 32
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Делегат: Вукашин Вујичић
30/09/2018
17:00
Црепаја
Црепаја - ПИК Пригревица
25 : 23
Судија А: Мирослав Мартић
Судија Б: Лука Цветковски
Делегат: Светлана Ничевски
30/09/2018
17:00
Нови Сад
Славија - Нафтагас
47 : 27
Судија А: Ђорђе Недовић
Судија Б: Марко Узелац
Делегат: Марко Менићанин
30/09/2018
18:00
Ада
Потисје Плетекс - Сомборелектро
30 : 29
Судија А: Бојан Јоргић
Судија Б: Немања Теслић
Контролор: Миодраг Миловац
30/09/2018
19:00
Сента
Сента - Војвода Степа
26 : 30
Судија А: Марко Рачић
Судија Б: Никола Зорић
Делегат: Дамир Миљевић
30/09/2018
19:00
Нови Сад
Раднички - Будућност
37 : 31
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Делегат: Дијана Константиновић

2. коло

22/09/2018
16:00
Банат,Карловац
Будућност - Металац
34 : 31
Судија А: Мирослав Мартић
Судија Б: Лука Цветковски
Контролор: Михајло Марковић
22/09/2018
19:00
Пригревица
ПИК Пригревица - Далматинац
31 : 26
Судија А: Марко Рачић
Судија Б: Никола Зорић
Делегат: Миодраг Аћић
22/09/2018
19:00
Сомбор
Сомборелектро - Славија
37 : 36
Судија А: Јован Ристић
Судија Б: Ђорђе Вујацков
Делегат: Игор Ивић
23/09/2018
10:30
Војвода Степа
Војвода Степа - Потисје Плетекс
23 : 22
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Контролор: Зоран Ђикић
23/09/2018
20:00
Панчево
Панчево - Сента
32 : 21
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Делегат: Срђан Лазовић
23/09/2018
20:00
Елемир
Нафтагас - Раднички
35 : 25
Судија А: Ђорђе Недовић
Судија Б: Марко Узелац
Контролор: 133

1. коло

15/09/2018
20:00
Риђица
Далматинац - Црепаја
30 : 27
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Контролор: Давор Хорват
16/09/2018
17:00
Нови Сад
Славија - Војвода Степа
40 : 21
Судија А: Марко Рачић
Судија Б: Никола Зорић
Контролор: Бранислав Гргуревић
16/09/2018
18:00
Ада
Потисје Плетекс - Панчево
35 : 32
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Контролор: 133
16/09/2018
18:00
Футог
Металац - Нафтагас
31 : 27
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: Мирко Перендија
16/09/2018
19:00
Сента
Сента - ПИК Пригревица
29 : 39
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Контролор: Зоран Марјановић
16/09/2018
19:30
Нови Сад
Раднички - Сомборелектро
22 : 31
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Контролор: Миодраг Миловац

Жене "Исток"


14. коло

07/05/2019
18:15
Жабаљ
Милетић - Граднулица
30 : 8
Судија А: 46
Судија Б: 45
Контролор: Миодраг Миловац
18/05/2019
18:00
Мокрин
Партизан (ж) - Сента
29 : 26
Судија А: Анђела Новаковић
Судија Б: Наташа Дабић
Делегат: Весна Мандић
19/05/2019
16:00
Нови Кнежевац
Обилић (ж) - Нафтагас (ж)
22 : 17
Судија А: 55
Судија Б: 56
Делегат: 164

13. коло

29/04/2019
18:00
Јабука
Јабука (ж) - Милетић
26 : 11
Судија А: Наташа Дабић
Судија Б: Анђела Новаковић
Контролор: Милан Милиновић
11/05/2019
11:00
Зрењанин
Граднулица - Партизан (ж)
1 : 38
Судија А: Наташа Дабић
Судија Б: Анђела Новаковић
Делегат: Драгана Богојевић
11/05/2019
19:00
Сента
Сента - Обилић (ж)
32 : 23
Судија А: 55
Судија Б: 56
Контролор: Бошко Крстић

12. коло

03/05/2019
19:00
Елемир
Нафтагас (ж) - Сента
22 : 14
Судија А: Наташа Дабић
Судија Б: Анђела Новаковић
Контролор: Бошко Крстић
04/05/2019
16:00
Мокрин
Партизан (ж) - Јабука (ж)
17 : 30
Судија А: 46
Судија Б: 45
Контролор: Драган Јосифоски
05/05/2019
17:00
Нови Кнежевац
Обилић (ж) - Граднулица
67 : 5
Судија А: 55
Судија Б: 56
Делегат: Гордана Чретник

11. коло

19/04/2019
17:00
Жабаљ
Милетић - Партизан (ж)
11 : 32
Судија А: Анђела Новаковић
Судија Б: Наташа Дабић
Контролор: Драган Јосифоски
20/04/2019
18:00
Зрењанин
Граднулица - Нафтагас (ж)
19 : 19
Судија А: Тамара Савковић
Судија Б: Маријана Савковић
Контролор: Зоран Марјановић
21/04/2019
20:00
Јабука
Јабука (ж) - Обилић (ж)
20 : 10
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: 91
Контролор: Небојша Марковић

10. коло

15/04/2019
20:00
Сента
Сента - Граднулица
27 : 14
Судија А: Оља Фабијан
Судија Б: Ана Косовац
Делегат: Игор Ивић
24/04/2019
17:00
Нови Кнежевац
Обилић (ж) - Милетић
35 : 17
Судија А: 55
Судија Б: 56
Делегат: Гордана Чретник
24/04/2019
19:00
Елемир
Нафтагас (ж) - Јабука (ж)
20 : 27
Судија А: Тамара Савковић
Судија Б: Маријана Савковић
Делегат: Марко Менићанин

9. коло

06/04/2019
16:00
Мокрин
Партизан (ж) - Обилић (ж)
25 : 29
Судија А: Наташа Дабић
Судија Б: Анђела Новаковић
Контролор: Милан Милиновић
06/04/2019
19:00
Јабука
Јабука (ж) - Сента
21 : 6
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: 91
Контролор: Небојша Марковић
09/04/2019
18:15
Жабаљ
Милетић - Нафтагас (ж)
11 : 19
Судија А: Тања Белош
Судија Б: Маја Зекоња
Контролор: Драган Јосифоски

8. коло

31/03/2019
14:00
Сента
Сента - Милетић
32 : 14
Судија А: Оља Фабијан
Судија Б: Ана Косовац
Контролор: Бошко Крстић
31/03/2019
15:00
Елемир
Нафтагас (ж) - Партизан (ж)
20 : 15
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: 91
Делегат: Светлана Ничевски
31/03/2019
16:00
Зрењанин
Граднулица - Јабука (ж)
22 : 28
Судија А: Наташа Дабић
Судија Б: Анђела Новаковић
Делегат: Драгана Богојевић

7. коло

04/11/2018
14:00
Зрењанин
Граднулица - Милетић
35 : 25
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Контролор: Драган Јосифоски
04/11/2018
15:00
Сента
Сента - Партизан (ж)
25 : 32
Судија А: 46
Судија Б: 45
Делегат: Стевица Јевремов

6. коло

28/10/2018
14:00
Мошорин
Милетић - Јабука (ж)
17 : 38
Судија А: Наташа Дабић
Судија Б: Анђела Новаковић
Делегат: Слађана Краварушић
28/10/2018
16:00
Кањижа
Обилић (ж) - Сента
21 : 19
Судија А: Ђорђе Недовић
Судија Б: Марко Узелац
Контролор: Бошко Крстић
01/11/2018
19:30
Иђош
Партизан (ж) - Граднулица
29 : 21
Судија А: Тања Белош
Судија Б: Маја Зекоња
Контролор: Милан Милиновић

5. коло

21/10/2018
19:00
Јабука
Јабука (ж) - Партизан (ж)
26 : 29
Судија А: Мирослав Мартић
Судија Б: Лука Цветковски
Делегат: 162
21/10/2018
20:00
Сента
Сента - Нафтагас (ж)
26 : 14
Судија А: Глигорије Барзут
Судија Б: Марко Пена
Делегат: Гордана Чретник
06/11/2018
19:00
Зрењанин
Граднулица - Обилић (ж)
24 : 23
Судија А: Наташа Дабић
Судија Б: Анђела Новаковић
Контролор: Драган Јосифоски

4. коло

12/10/2018
17:00
Елемир
Нафтагас (ж) - Граднулица
23 : 22
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: 91
Контролор: Небојша Марковић
13/10/2018
17:00
Иђош
Партизан (ж) - Милетић
27 : 15
Судија А: Наташа Дабић
Судија Б: Анђела Новаковић
Контролор: Милан Милиновић
14/10/2018
14:30
Нови Кнежевац
Обилић (ж) - Јабука (ж)
14 : 13
Судија А: Маја Зекоња
Судија Б: Тања Белош
Контролор: Бошко Крстић

3. коло

06/10/2018
15:30
Мошорин
Милетић - Обилић (ж)
17 : 26
Судија А: Наташа Дабић
Судија Б: Анђела Новаковић
Контролор: Зоран Марјановић
06/10/2018
18:00
Зрењанин
Граднулица - Сента
15 : 22
Судија А: Тања Белош
Судија Б: Маја Зекоња
Делегат: Драгана Богојевић
06/10/2018
19:00
Јабука
Јабука (ж) - Нафтагас (ж)
28 : 14
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: 91
Делегат: 162

2. коло

29/09/2018
14:30
Нови Кнежевац
Обилић (ж) - Партизан (ж)
19 : 19
Судија А: Милош Зелић
Судија Б: 83
Делегат: Горан Ловрић
30/09/2018
11:00
Сента
Сента - Јабука (ж)
8 : 16
Судија А: Тања Белош
Судија Б: Маја Зекоња
Делегат: Гордана Чретник
30/09/2018
15:00
Елемир
Нафтагас (ж) - Милетић
24 : 16
Судија А: Наташа Дабић
Судија Б: Анђела Новаковић
Контролор: Драган Јосифоски

1. коло

22/09/2018
16:30
Иђош
Партизан (ж) - Нафтагас (ж)
29 : 13
Судија А: Тања Белош
Судија Б: Маја Зекоња
Контролор: Бошко Крстић
22/09/2018
19:00
Јабука
Јабука (ж) - Граднулица
21 : 11
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: 91
Контролор: Небојша Марковић
23/09/2018
15:00
Мошорин
Милетић - Сента
17 : 29
Судија А: 46
Судија Б: 45
Контролор: Милан Милиновић

Жене "Запад"


14. коло

18/05/2019
14:00
Сремска Митровица
Срем - Дероње
31 : 22
Судија А: Тања Белош
Судија Б: Маја Зекоња
Делегат: Стевица Јевремов
18/05/2019
16:00
Апатин
Апатин (ж) - Сонта
32 : 10
Судија А: Милица Цвелф
Судија Б: Дуња Ђурашиновић
Делегат: Миодраг Аћић
18/05/2019
19:00
Петроварадин
Петроварадин - Војводина 2 ж
39 : 14
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Горан Ловрић

13. коло

11/05/2019
15:45
Нови Сад
Војводина 2 ж - Апатин (ж)
26 : 21
Судија А: Милица Цвелф
Судија Б: Дуња Ђурашиновић
Контролор: 126
11/05/2019
19:00
Сонта
Сонта - Дероње
16 : 30
Судија А: Милица Калуђеровић
Судија Б: Марија Радоичић
Делегат: Игор Ивић

12. коло

05/05/2019
17:00
Бач
Дероње - Војводина 2 ж
22 : 21
Судија А: Никола Зорић
Судија Б: Милош Зелић
Контролор: 126
05/05/2019
21:00
Петроварадин
Петроварадин - Апатин (ж)
44 : 11
Судија А: Оља Фабијан
Судија Б: Ана Косовац
Контролор: Милан Милиновић

11. коло

20/04/2019
18:00
Апатин
Апатин (ж) - Дероње
30 : 22
Судија А: 55
Судија Б: 56
Делегат: Дамир Миљевић
21/04/2019
16:00
Сремска Митровица
Срем - Петроварадин
35 : 31
Судија А: Милан Тодоровић
Судија Б: Бранко Радуловић
Делегат: Срђан Веселиновић

10. коло

13/04/2019
14:00
Сремска Митровица
Срем - Сонта
44 : 16
Судија А: Марија Радоичић
Судија Б: Милица Калуђеровић
Делегат: 164
13/04/2019
20:30
Петроварадин
Петроварадин - Дероње
34 : 21
Судија А: Тања Белош
Судија Б: Маја Зекоња
Контролор: Милан Милиновић

9. коло

06/04/2019
18:00
Сонта
Сонта - Петроварадин
8 : 45
Судија А: 55
Судија Б: 56
Делегат: Дамир Миљевић
07/04/2019
12:00
Сремска Митровица
Срем - Војводина 2 ж
32 : 14
Судија А: Милан Тодоровић
Судија Б: Бранко Радуловић
Делегат: Игор Ивић

8. коло

30/03/2019
18:00
Сонта
Сонта - Војводина 2 ж
13 : 27
Судија А: Милица Цвелф
Судија Б: Дуња Ђурашиновић
Контролор: Давор Хорват
31/03/2019
13:00
Сремска Митровица
Срем - Апатин (ж)
27 : 26
Судија А: 46
Судија Б: 45
Делегат: Александар Медурић

7. коло

03/11/2018
16:45
Нови Сад
Војводина 2 ж - Петроварадин
21 : 22
Судија А: Милош Зелић
Судија Б: 83
Делегат: Игор Ивић
03/11/2018
19:00
Сонта
Сонта - Апатин (ж)
11 : 30
Судија А: Војислав Црњански
Судија Б: Никодин Бубања
Делегат: Горан Ловрић
04/11/2018
16:00
Оџаци
Дероње - Срем
30 : 36
Судија А: Марко Пена
Судија Б: Глигорије Барзут
Контролор: Давор Хорват

6. коло

27/10/2018
21:00
Апатин
Апатин (ж) - Војводина 2 ж
31 : 9
Судија А: Милош Зелић
Судија Б: 83
Делегат: Дамир Миљевић
28/10/2018
18:30
Оџаци
Дероње - Сонта
39 : 8
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Лазар Мишков

5. коло

21/10/2018
11:00
Апатин
Апатин (ж) - Петроварадин
19 : 33
Судија А: Никодин Бубања
Судија Б: Војислав Црњански
Контролор: Давор Хорват
21/10/2018
18:00
Нови Сад
Војводина 2 ж - Дероње
24 : 25
Судија А: Милица Цвелф
Судија Б: Дуња Ђурашиновић
Контролор: Зоран Марјановић

4. коло

13/10/2018
19:00
Дероње
Дероње - Апатин (ж)
28 : 18
Судија А: Милош Зелић
Судија Б: 83
Делегат: Дамир Миљевић
13/10/2018
20:00
Петроварадин
Петроварадин - Срем
23 : 27
Судија А: Марко Узелац
Судија Б: Ђорђе Недовић
Контролор: 126

3. коло

06/10/2018
15:00
Сонта
Сонта - Срем
10 : 34
Судија А: 55
Судија Б: 56
Делегат: Миодраг Аћић
07/10/2018
19:00
Дероње
Дероње - Петроварадин
18 : 30
Судија А: Ђорђе Недовић
Судија Б: Марко Узелац
Контролор: Давор Хорват

2. коло

29/09/2018
20:00
Петроварадин
Петроварадин - Сонта
43 : 4
Судија А: Милица Цвелф
Судија Б: Дуња Ђурашиновић
Делегат: 164
10/10/2018
19:30
Нови Сад
Војводина 2 ж - Срем
21 : 40
Судија А: Борко Капур
Судија Б: Дени Вукмановић
Делегат: Срђан Веселиновић

1. коло

22/09/2018
17:00
Нови Сад
Војводина 2 ж - Сонта
35 : 8
Судија А: 55
Судија Б: 56
Контролор: Давор Хорват
22/09/2018
18:00
Апатин
Апатин (ж) - Срем
25 : 38
Судија А: 48
Судија Б: 110
Делегат: Лазар Мишков

Мушкарци


14. коло

26/05/2019
17:00
Владимировац
Владимировац - Јединство
19 : 25
Судија А: Филип Михајловић
Судија Б: Србислав Топалов
Контролор: Михајло Марковић
26/05/2019
18:00
Долово
Долово 2 - Униреа (м)
38 : 20
Судија А: Мирослав Мартић
Судија Б: Лука Цветковски
Контролор: Михајло Марковић
26/05/2019
18:00
Делиблато
Омладинац - Раднички
28 : 34
Судија А: Милош Ћосић
Судија Б: Велимир Гроза
Делегат: Срђан Лазовић

13. коло

18/05/2019
18:00
Зрењанин
Зрењанин - Владимировац
47 : 19
Судија А: Игор Скубан
Судија Б: Марко Рађеновић
Контролор: Драган Јосифоски
18/05/2019
19:00
Јаша Томић
Раднички - Долово 2
51 : 6
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Контролор: 133
19/05/2019
11:00
Уздин
Униреа (м) - Раднички
28 : 28
Судија А: Тамара Савковић
Судија Б: Маријана Савковић
Контролор: Небојша Марковић

12. коло

11/05/2019
18:00
Владимировац
Владимировац - Униреа (м)
21 : 16
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: 91
Контролор: Небојша Марковић
12/05/2019
10:30
Зрењанин
Јединство - Зрењанин
14 : 42
Судија А: Србислав Топалов
Судија Б: 109
Делегат: Весна Мандић
12/05/2019
16:00
Ковин
Раднички - Раднички
35 : 41
Судија А: Наташа Дабић
Судија Б: Анђела Новаковић
Делегат: Срђан Лазовић
12/05/2019
17:00
Делиблато
Омладинац - Долово 2
29 : 22
Судија А: Србислав Топалов
Судија Б: Милош Ћосић
Контролор: Зоран Ђикић

11. коло

03/05/2019
17:00
Уздин
Униреа (м) - Јединство
11 : 22
Судија А: Србислав Топалов
Судија Б: 109
Контролор: Небојша Марковић
04/05/2019
17:30
Јаша Томић
Раднички - Владимировац
35 : 22
Судија А: Србислав Топалов
Судија Б: 109
Контролор: Милан Милиновић
04/05/2019
18:00
Долово
Долово 2 - Раднички
37 : 30
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Срђан Лазовић
04/05/2019
20:00
Зрењанин
Зрењанин - Омладинац
44 : 25
Судија А: Наташа Дабић
Судија Б: Анђела Новаковић
Контролор: Зоран Марјановић

10. коло

20/04/2019
17:00
Делиблато
Омладинац - Раднички
40 : 23
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: 91
Контролор: Небојша Марковић
20/04/2019
17:00
Бочар
Јединство - Раднички
27 : 29
Судија А: Наташа Дабић
Судија Б: Анђела Новаковић
Контролор: Драган Јосифоски
20/04/2019
19:00
Владимировац
Владимировац - Долово 2
27 : 27
Судија А: Србислав Топалов
Судија Б: 109
Контролор: Зоран Ђикић
21/04/2019
18:00
Зрењанин
Зрењанин - Униреа (м)
41 : 22
Судија А: Тамара Савковић
Судија Б: Маријана Савковић
Контролор: Милан Милиновић

9. коло

13/04/2019
17:00
Уздин
Униреа (м) - Омладинац
13 : 22
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: 91
Контролор: Небојша Марковић
13/04/2019
17:30
Јаша Томић
Раднички - Зрењанин
24 : 26
Судија А: Тамара Савковић
Судија Б: Маријана Савковић
Контролор: 133
14/04/2019
16:00
Ковин
Раднички - Владимировац
32 : 20
Судија А: Србислав Топалов
Судија Б: 109
Делегат: Срђан Лазовић
14/04/2019
17:00
Долово
Долово 2 - Јединство
21 : 28
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: 91
Делегат: Светлана Ничевски

8. коло

06/04/2019
17:00
Делиблато
Омладинац - Владимировац
22 : 16
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Контролор: Зоран Ђикић
07/04/2019
11:00
Уздин
Униреа (м) - Раднички
31 : 33
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: 91
Контролор: Небојша Марковић
07/04/2019
18:00
Бочар
Јединство - Раднички
34 : 26
Судија А: Игор Скубан
Судија Б: Марко Рађеновић
Контролор: 133
18/05/2019
16:00
Зрењанин
Зрењанин - Долово 2
42 : 16
Судија А: Игор Скубан
Судија Б: Марко Рађеновић
Контролор: Драган Јосифоски

7. коло

03/11/2018
14:30
Уздин
Униреа (м) - Долово 2
32 : 21
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: 91
Контролор: Михајло Марковић
03/11/2018
17:30
Јаша Томић
Раднички - Омладинац
36 : 27
Судија А: Тамара Савковић
Судија Б: Маријана Савковић
Контролор: Зоран Марјановић
04/11/2018
15:00
Бочар
Јединство - Владимировац
40 : 22
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: 156
04/11/2018
16:00
Зрењанин
Зрењанин - Раднички
40 : 16
Судија А: Наташа Дабић
Судија Б: Анђела Новаковић
Контролор: Милан Милиновић

6. коло

27/10/2018
18:00
Ковин
Раднички - Униреа (м)
23 : 32
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: 91
Делегат: 162
28/10/2018
14:00
Владимировац
Владимировац - Зрењанин
25 : 33
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: 91
Контролор: Небојша Марковић
28/10/2018
15:00
Делиблато
Омладинац - Јединство
28 : 26
Судија А: Мирослав Мартић
Судија Б: Лука Цветковски
Делегат: 155
28/10/2018
20:00
Долово
Долово 2 - Раднички
27 : 31
Судија А: Мирослав Мартић
Судија Б: Лука Цветковски
Делегат: 162

5. коло

20/10/2018
15:30
Уздин
Униреа (м) - Владимировац
30 : 25
Судија А: Мирослав Мартић
Судија Б: Лука Цветковски
Контролор: Небојша Марковић
20/10/2018
17:30
Јаша Томић
Раднички - Раднички
40 : 13
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: Анђела Новаковић
Делегат: Слађана Краварушић
21/10/2018
16:00
Зрењанин
Зрењанин - Јединство
27 : 23
Судија А: Тамара Савковић
Судија Б: Маријана Савковић
Контролор: Милан Милиновић
21/10/2018
20:00
Долово
Долово 2 - Омладинац
32 : 31
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: 91
Контролор: Небојша Марковић

4. коло

13/10/2018
18:00
Делиблато
Омладинац - Зрењанин
31 : 27
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: 91
Делегат: Срђан Лазовић
14/10/2018
16:45
Бочар
Јединство - Униреа (м)
30 : 26
Судија А: Наташа Дабић
Судија Б: Анђела Новаковић
Контролор: Зоран Марјановић
14/10/2018
17:00
Владимировац
Владимировац - Раднички
25 : 38
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: 91
Контролор: Зоран Ђикић
14/10/2018
18:00
Ковин
Раднички - Долово 2
28 : 27
Судија А: Мирослав Мартић
Судија Б: Лука Цветковски
Делегат: Светлана Ничевски

3. коло

06/10/2018
15:30
Уздин
Униреа (м) - Зрењанин
31 : 29
Судија А: Милош Ћосић
Судија Б: Велимир Гроза
Делегат: Весна Мандић
06/10/2018
16:30
Долово
Долово 2 - Владимировац
43 : 21
Судија А: Мирослав Мартић
Судија Б: Лука Цветковски
Контролор: Небојша Марковић
06/10/2018
18:30
Јаша Томић
Раднички - Јединство
38 : 29
Судија А: Тамара Савковић
Судија Б: Маријана Савковић
Делегат: Слађана Краварушић
07/10/2018
19:00
Ковин
Раднички - Омладинац
22 : 26
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: 91
Делегат: Срђан Лазовић

2. коло

29/09/2018
16:30
Бочар
Јединство - Долово 2
25 : 32
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Делегат: Драгана Богојевић
29/09/2018
20:00
Зрењанин
Зрењанин - Раднички
27 : 26
Судија А: Наташа Дабић
Судија Б: Анђела Новаковић
Контролор: Милан Милиновић
30/09/2018
13:00
Владимировац
Владимировац - Раднички
11 : 19
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Контролор: Зоран Ђикић
30/09/2018
16:00
Делиблато
Омладинац - Униреа (м)
33 : 24
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: 91
Контролор: Небојша Марковић

1. коло

22/09/2018
17:30
Јаша Томић
Раднички - Униреа (м)
34 : 27
Судија А: Тамара Савковић
Судија Б: Маријана Савковић
Контролор: Зоран Марјановић
23/09/2018
13:00
Владимировац
Владимировац - Омладинац
15 : 28
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: 91
Делегат: 155
23/09/2018
18:00
Долово
Долово 2 - Зрењанин
30 : 27
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: 91
Контролор: Небојша Марковић
23/09/2018
19:00
Ковин
Раднички - Јединство
36 : 20
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: 162

Мушкарци


14. коло

25/05/2019
16:30
Сремска Митровица
Срем СМ - Херцеговац
26 : 43
Судија А: Милица Цвелф
Судија Б: Дуња Ђурашиновић
Делегат: Игор Ивић
25/05/2019
20:00
Рума
Рума - Беочин 1959
48 : 17
Судија А: Марија Радоичић
Судија Б: Милица Калуђеровић
Делегат: 156
26/05/2019
16:30
Србобран
Србобран - ЖСК 1955
30 : 29
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Контролор: Бранислав Гргуревић

13. коло

18/05/2019
12:00
Гајдобра
Херцеговац - Рума
36 : 29
Судија А: Ана Косовац
Судија Б: Оља Фабијан
Делегат: Лазар Мишков
18/05/2019
20:00
Беочин
Беочин 1959 - Тител
32 : 61
Судија А: 55
Судија Б: 56
Делегат: 156
19/05/2019
17:00
Жабаљ
ЖСК 1955 - Срем СМ
37 : 27
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Мирела Николић
24/05/2019
19:00
Чуруг
Хајдук - Србобран
36 : 27
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Никола Миљанић

12. коло

11/05/2019
17:30
Гајдобра
Херцеговац - ЖСК 1955
28 : 25
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Контролор: Миодраг Миловац
11/05/2019
17:30
Сремска Митровица
Срем СМ - Хајдук
21 : 33
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Мирела Николић
12/05/2019
18:00
Рума
Рума - Тител
37 : 17
Судија А: Милица Калуђеровић
Судија Б: Марија Радоичић
Делегат: Никола Миљанић
15/05/2019
20:30
Србобран
Србобран - Беочин 1959
45 : 22
Судија А: Ана Косовац
Судија Б: Оља Фабијан
Делегат: Вукашин Вујичић

11. коло

04/05/2019
20:00
Жабаљ
ЖСК 1955 - Рума
33 : 16
Судија А: 55
Судија Б: 56
Контролор: Бранислав Гргуревић
05/05/2019
18:00
Беочин
Беочин 1959 - Срем СМ
14 : 44
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Мирела Николић

10. коло

20/04/2019
14:30
Сремска Митровица
Срем СМ - Тител
24 : 21
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Владимир Тасић
Делегат: Никола Миљанић
20/04/2019
19:00
Рума
Рума - Србобран
35 : 36
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: 156
21/04/2019
18:00
Гајдобра
Херцеговац - Беочин 1959
33 : 25
Судија А: Марија Радоичић
Судија Б: Милица Калуђеровић
Контролор: 126
08/05/2019
19:00
Жабаљ
ЖСК 1955 - Хајдук
21 : 22
Судија А: Милица Цвелф
Судија Б: Дуња Ђурашиновић
Делегат: Мирела Николић

9. коло

13/04/2019
19:30
Србобран
Србобран - Срем СМ
35 : 36
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: 156
14/04/2019
17:30
Беочин
Беочин 1959 - ЖСК 1955
17 : 55
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Мирела Николић
24/04/2019
18:00
Чуруг
Хајдук - Рума
27 : 24
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Никола Миљанић
24/04/2019
19:00
Тител
Тител - Херцеговац
31 : 36
Судија А: Ана Косовац
Судија Б: Оља Фабијан
Делегат: 156

8. коло

05/04/2019
20:00
Жабаљ
ЖСК 1955 - Тител
33 : 23
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: 156
06/04/2019
19:00
Рума
Рума - Срем СМ
30 : 25
Судија А: Ђорђе Недовић
Судија Б: Марко Узелац
Делегат: Мирела Николић
07/04/2019
18:00
Чуруг
Хајдук - Беочин 1959
41 : 14
Судија А: Марија Радоичић
Судија Б: Милица Калуђеровић
Делегат: Никола Миљанић
07/04/2019
18:30
Гајдобра
Херцеговац - Србобран
26 : 20
Судија А: Оља Фабијан
Судија Б: Ана Косовац
Контролор: Миодраг Миловац

7. коло

10/11/2018
19:30
Беочин
Беочин 1959 - Рума
23 : 49
Судија А: 45
Судија Б: 46
Делегат: 199
11/11/2018
15:30
Жабаљ
Хајдук - Тител
29 : 38
Судија А: 55
Судија Б: 56
Делегат: Никола Миљанић
11/11/2018
17:00
Гајдобра
Херцеговац - Срем СМ
47 : 26
Судија А: Војислав Црњански
Судија Б: Никодин Бубања
Контролор: 126
11/11/2018
17:30
Жабаљ
ЖСК 1955 - Србобран
23 : 21
Судија А: Ана Косовац
Судија Б: Оља Фабијан
Контролор: Миодраг Миловац

6. коло

03/11/2018
17:00
Тител
Тител - Беочин 1959
45 : 18
Судија А: 55
Судија Б: 56
Делегат: Никола Миљанић
03/11/2018
19:00
Србобран
Србобран - Хајдук
31 : 27
Судија А: Марко Узелац
Судија Б: Ђорђе Недовић
Контролор: Миодраг Миловац
04/11/2018
15:30
Рума
Рума - Херцеговац
26 : 30
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: 199
04/11/2018
17:30
Сремска Митровица
Срем СМ - ЖСК 1955
29 : 44
Судија А: Ана Марчетић
Судија Б: Мила Аврамовић
Делегат: Мирела Николић

5. коло

29/10/2018
16:00
Тител
Тител - Рума
29 : 23
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Никола Миљанић
29/10/2018
19:00
Беочин
Беочин 1959 - Србобран
13 : 39
Судија А: Ана Марчетић
Судија Б: Мила Аврамовић
Делегат: Срђан Веселиновић
29/10/2018
20:00
Чуруг
Хајдук - Срем СМ
37 : 29
Судија А: Ана Косовац
Судија Б: Оља Фабијан
Делегат: Мирела Николић
31/10/2018
20:00
Жабаљ
ЖСК 1955 - Херцеговац
33 : 21
Судија А: Дени Вукмановић
Судија Б: Борко Капур
Делегат: 146

4. коло

20/10/2018
13:00
Сремска Митровица
Срем СМ - Беочин 1959
37 : 15
Судија А: Марија Радоичић
Судија Б: Милица Калуђеровић
Делегат: 146
20/10/2018
19:30
Србобран
Србобран - Тител
29 : 22
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Контролор: Бранислав Гргуревић
21/10/2018
15:30
Рума
Рума - ЖСК 1955
34 : 27
Судија А: 55
Судија Б: 56
Делегат: Никола Миљанић
21/10/2018
18:00
Гајдобра
Херцеговац - Хајдук
37 : 27
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: 156

3. коло

13/10/2018
18:00
Жабаљ
Хајдук - ЖСК 1955
23 : 26
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Мирела Николић
13/10/2018
20:00
Србобран
Србобран - Рума
27 : 19
Судија А: Ана Косовац
Судија Б: Оља Фабијан
Делегат: 156
14/10/2018
17:00
Тител
Тител - Срем СМ
33 : 31
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Никола Миљанић
14/10/2018
19:00
Беочин
Беочин 1959 - Херцеговац
20 : 41
Судија А: Марија Радоичић
Судија Б: Милица Калуђеровић
Делегат: 146

2. коло

05/10/2018
20:00
Жабаљ
ЖСК 1955 - Беочин 1959
48 : 16
Судија А: Марија Радоичић
Судија Б: Милица Калуђеровић
Контролор: Бранислав Гргуревић
07/10/2018
15:30
Рума
Рума - Хајдук
29 : 31
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: 156
07/10/2018
18:00
Гајдобра
Херцеговац - Тител
31 : 17
Судија А: Ана Косовац
Судија Б: Оља Фабијан
Делегат: Никола Миљанић
07/10/2018
20:30
Сремска Митровица
Срем СМ - Србобран
22 : 28
Судија А: Дуња Ђурашиновић
Судија Б: Милица Цвелф
Делегат: Срђан Веселиновић

1. коло

29/09/2018
18:00
Тител
Тител - ЖСК 1955
27 : 31
Судија А: Борко Капур
Судија Б: Дени Вукмановић
Делегат: Срђан Веселиновић
30/09/2018
19:00
Сремска Митровица
Срем СМ - Рума
24 : 25
Судија А: 45
Судија Б: 46
Делегат: 156
30/09/2018
19:00
Беочин
Беочин 1959 - Хајдук
19 : 51
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Игор Ивић
17/10/2018
20:30
Србобран
Србобран - Херцеговац
26 : 31
Судија А: Оља Фабијан
Судија Б: Ана Косовац
Делегат: Игор Ивић

Мушкарци


14. коло

25/05/2019
17:00
Кљајићево
Кљајићево - Борац
22 : 18
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Горан Ловрић
25/05/2019
17:00
Гаково
Граничар - Сивац 69/2
33 : 26
Судија А: 55
Судија Б: 56
Делегат: Миљан Рабреновић
25/05/2019
18:00
Бездан
Графичар - Русин
41 : 21
Судија А: Никола Зорић
Судија Б: Милош Зелић
Делегат: Миодраг Аћић
25/05/2019
19:00
Нови Кнежевац
Обилић (м) - Сомбор
24 : 28
Судија А: Игор Скубан
Судија Б: Марко Рађеновић
Делегат: Мирко Кењало

13. коло

18/11/2018
18:00
Бeздан
Борац - Графичар
26 : 31
Судија А: 48
Судија Б: 110
Делегат: Дамир Миљевић
18/05/2019
19:30
Руски Крстур
Русин - Обилић (м)
21 : 24
Судија А: Милица Калуђеровић
Судија Б: Марија Радоичић
Контролор: Давор Хорват
19/05/2019
17:30
Сомбор
Сомбор - Граничар
23 : 20
Судија А: Глигорије Барзут
Судија Б: Александар Вукчевић
Делегат: Миљан Рабреновић
26/05/2019
18:30
Кљајићево
Сивац 69/2 - Кљајићево
20 : 20
Судија А: 198
Судија Б: Александар Вукчевић
Делегат: Душан Косовић

12. коло

11/05/2019
17:00
Гаково
Граничар - Кљајићево
35 : 24
Судија А: 48
Судија Б: 110
Делегат: Миљан Рабреновић
11/05/2019
18:00
Нови Кнежевац
Обилић (м) - Борац
28 : 24
Судија А: Игор Скубан
Судија Б: Марко Рађеновић
Делегат: Мирко Кењало
11/05/2019
19:30
Сомбор
Сомбор - Русин
34 : 24
Судија А: 198
Судија Б: Александар Вукчевић
Делегат: Душан Косовић
16/05/2019
18:00
Бездан
Графичар - Сивац 69/2
29 : 18
Судија А: Никола Зорић
Судија Б: Милош Зелић
Делегат: Сања Дроњаковић

11. коло

03/05/2019
19:30
Руски Крстур
Русин - Граничар
19 : 19
Судија А: Марија Радоичић
Судија Б: Милица Калуђеровић
Делегат: Горан Ловрић
04/05/2019
18:00
Кљајићево
Кљајићево - Графичар
29 : 37
Судија А: Милан Рељић
Судија Б: Никола Росић
Делегат: Душан Косовић
05/05/2019
12:00
Сивац
Сивац 69/2 - Обилић (м)
20 : 21
Судија А: Бојан Брешћански
Судија Б: Милан Рељић
Делегат: Миљан Рабреновић
12/05/2019
15:30
Бачки Грачац
Борац - Сомбор
21 : 24
Судија А: Александар Вукчевић
Судија Б: 198
Делегат: Миљан Рабреновић

10. коло

20/04/2019
17:00
Нови Кнежевац
Обилић (м) - Кљајићево
31 : 24
Судија А: Марко Рађеновић
Судија Б: Игор Скубан
Делегат: Мирко Кењало
20/04/2019
19:30
Руски Крстур
Русин - Борац
30 : 18
Судија А: 102
Судија Б: Никола Росић
Контролор: Давор Хорват
21/04/2019
17:00
Гаково
Граничар - Графичар
31 : 25
Судија А: Александар Вукчевић
Судија Б: 198
Делегат: Миљан Рабреновић
24/04/2019
09:07
Сивац
Сомбор - Сивац 69/2
31 : 25
Судија А: Бојан Брешћански
Судија Б: Милан Рељић
Контролор: Бранислав Гргуревић

9. коло

14/04/2019
11:00
Сивац
Сивац 69/2 - Русин
24 : 35
Судија А: Марија Радоичић
Судија Б: Милица Калуђеровић
Контролор: Давор Хорват
14/04/2019
16:00
Бездан
Графичар - Обилић (м)
36 : 28
Судија А: 198
Судија Б: Александар Вукчевић
Делегат: Душан Косовић
14/04/2019
16:30
Бачки Грачац
Борац - Граничар
32 : 23
Судија А: 48
Судија Б: 110
Делегат: Дамир Миљевић
18/05/2019
18:00
Кљајићево
Кљајићево - Сомбор
20 : 30
Судија А: Милош Зелић
Судија Б: Никола Зорић
Делегат: Миљан Рабреновић

8. коло

06/04/2019
16:00
Гаково
Граничар - Обилић (м)
35 : 28
Судија А: 48
Судија Б: 110
Делегат: Миљан Рабреновић
06/04/2019
19:30
Руски Крстур
Русин - Кљајићево
31 : 26
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Горан Ловрић
07/04/2019
16:30
Бачки Грачац
Борац - Сивац 69/2
26 : 21
Судија А: Никола Зорић
Судија Б: Милош Зелић
Делегат: Сања Дроњаковић
08/04/2019
20:45
Сомбор
Сомбор - Графичар
34 : 34
Судија А: 198
Судија Б: Александар Вукчевић
Контролор: Давор Хорват

7. коло

04/11/2018
14:30
Бачки Грачац
Борац - Кљајићево
27 : 17
Судија А: Милош Зелић
Судија Б: 83
Делегат: Миодраг Аћић
11/11/2018
16:30
Сомбор
Сомбор - Обилић (м)
39 : 28
Судија А: 48
Судија Б: 110
Делегат: Дамир Миљевић
11/11/2018
19:00
Руски Крстур
Русин - Графичар
35 : 24
Судија А: Дуња Ђурашиновић
Судија Б: Милица Цвелф
Делегат: Горан Ловрић
18/11/2018
12:00
Сивац
Сивац 69/2 - Граничар
24 : 21
Судија А: 198
Судија Б: Александар Вукчевић

6. коло

28/10/2018
11:00
Сивац
Кљајићево - Сивац 69/2
29 : 18
Судија А: 198
Судија Б: Александар Вукчевић
Делегат: 150
28/10/2018
18:00
Кањижа
Обилић (м) - Русин
24 : 31
Судија А: Ђорђе Недовић
Судија Б: Марко Узелац
Контролор: Бошко Крстић
28/10/2018
18:30
Сомбор
Граничар - Сомбор
33 : 36
Судија А: Милица Цвелф
Судија Б: Дуња Ђурашиновић
Делегат: Дамир Миљевић
18/11/2018
18:00
Оџаци
Графичар - Борац
25 : 26
Судија А: Милош Зелић
Судија Б: 83
Делегат: Миодраг Аћић

5. коло

19/10/2018
19:00
Руски Крстур
Русин - Сомбор
22 : 24
Судија А: Глигорије Барзут
Судија Б: Марко Пена
Делегат: 150
21/10/2018
11:00
Сивац
Сивац 69/2 - Графичар
20 : 30
Судија А: 198
Судија Б: Александар Вукчевић
Делегат: Дамир Миљевић
21/10/2018
16:00
Кљајићево
Кљајићево - Граничар
24 : 24
Судија А: 48
Судија Б: 110
Делегат: Миодраг Аћић
21/10/2018
16:00
Бачки Грачац
Борац - Обилић (м)
21 : 19
Судија А: 83
Судија Б: Милош Зелић
Делегат: Горан Ловрић

4. коло

13/10/2018
16:00
Гаково
Граничар - Русин
25 : 32
Судија А: Милош Зелић
Судија Б: 83
Делегат: Дамир Миљевић
13/10/2018
16:00
Бездан
Графичар - Кљајићево
34 : 20
Судија А: Дуња Ђурашиновић
Судија Б: Милица Цвелф
Делегат: Миодраг Аћић
14/10/2018
13:00
Сомбор
Сомбор - Борац
25 : 16
Судија А: 198
Судија Б: Александар Вукчевић
Контролор: Давор Хорват
14/10/2018
16:30
Нови Кнежевац
Обилић (м) - Сивац 69/2
28 : 19
Судија А: Тања Белош
Судија Б: Маја Зекоња
Контролор: Бошко Крстић

3. коло

06/10/2018
16:00
Кљајићево
Кљајићево - Обилић (м)
35 : 23
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Делегат: Душан Косовић
09/10/2018
19:15
Сомбор
Сивац 69/2 - Сомбор
17 : 41
Судија А: 198
Судија Б: Александар Вукчевић
Делегат: Горан Ловрић
10/10/2018
16:30
Бездан
Графичар - Граничар
34 : 28
Судија А: Милош Зелић
Судија Б: 83
Делегат: Миодраг Аћић

2. коло

28/09/2018
17:00
Гаково
Граничар - Борац
23 : 22
Судија А: 55
Судија Б: 56
Делегат: Душан Косовић
29/09/2018
16:30
Нови Кнежевац
Обилић (м) - Графичар
30 : 27
Судија А: Милош Зелић
Судија Б: 83
Делегат: Горан Ловрић
29/09/2018
18:30
Руски Крстур
Русин - Сивац 69/2
30 : 19
Судија А: 198
Судија Б: Александар Вукчевић
Контролор: Давор Хорват
30/09/2018
19:00
Сомбор
Сомбор - Кљајићево
35 : 23
Судија А: 48
Судија Б: 110
Делегат: Горан Ловрић

1. коло

21/09/2018
17:30
Бездан
Графичар - Сомбор
28 : 28
Судија А: Глигорије Барзут
Судија Б: Марко Пена
Делегат: Горан Ловрић
22/09/2018
17:00
Нови Кнежевац
Обилић (м) - Граничар
34 : 22
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Никола Миљанић
23/09/2018
17:00
Кљајићево
Кљајићево - Русин
15 : 27
Судија А: Александар Вукчевић
Судија Б: 198
Делегат: Миодраг Аћић
11/11/2018
12:00
Сивац
Сивац 69/2 - Борац
20 : 27
Судија А: Милан Слива
Судија Б: Александар Вукчевић
Делегат: Дамир Миљевић

M16 - Супер лига


14. коло

02/02/2019
10:50
Нови Сад
Спартак (м) - Лавови БП
21 : 22
Судија А: Никодин Бубања
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: Миодраг Миловац
16/02/2019
11:40
Црвенка
Црвенка - Војводина
21 : 20
Судија А: Марко Пена
Судија Б: Глигорије Барзут
Контролор: Давор Хорват

13. коло

16/02/2019
09:00
Црвенка
Врбас Петрол - Црвенка
15 : 21
Судија А: Марко Пена
Судија Б: Глигорије Барзут
Контролор: Давор Хорват

12. коло

02/03/2019
10:50
Сомбор
Спартак (м) - Врбас Петрол
13 : 30
Судија А: Глигорије Барзут
Судија Б: Марко Пена
Делегат: Дамир Миљевић

11. коло

02/03/2019
10:00
Бачка Паланка
Лавови БП - Динамо
20 : 14
Судија А: Војислав Црњански
Судија Б: Никодин Бубања
Делегат: Лазар Мишков
20/04/2019
09:40
Врбас
Црвенка - Спартак (м)
33 : 18
Судија А: Борко Бошков
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Делегат: Вукашин Вујичић

10. коло

01/01/1970
00:00
Сомбор
Сомборелектро - Црвенка
Судија А: Александар Вукчевић
Судија Б: 198
Делегат: Дамир Миљевић
16/02/2019
09:50
Црвенка
Лавови БП - Војводина
15 : 18
Судија А: Милош Зелић
Судија Б: Глигорије Барзут
Контролор: Давор Хорват
20/04/2019
13:00
Врбас
Динамо - Спартак (м)
26 : 26
Судија А: Борко Бошков
Судија Б: Иван Мандић
Делегат: Вукашин Вујичић

9. коло

02/02/2019
10:00
Јабука
Црвенка - Јабука
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Светлана Ничевски
16/02/2019
10:50
Црвенка
Врбас Петрол - Лавови БП
15 : 16
Судија А: Марко Пена
Судија Б: Милош Зелић
Контролор: Давор Хорват
02/03/2019
11:00
Бачка Паланка
Војводина - Динамо
29 : 12
Судија А: Војислав Црњански
Судија Б: Никодин Бубања
Делегат: Лазар Мишков

8. коло

16/03/2019
09:00
Нови Сад
Војводина - Врбас Петрол
22 : 21
Судија А: Војислав Црњански
Судија Б: Никодин Бубања
Делегат: Мирела Николић
16/03/2019
09:50
Нови Сад
Лавови БП - Црвенка
21 : 19
Судија А: Ђорђе Недовић
Судија Б: Марко Узелац
Делегат: Мирела Николић

7. коло

20/04/2019
11:20
Врбас
Војводина - Црвенка
24 : 20
Судија А: Иван Мандић
Судија Б: Борко Бошков
Делегат: Вукашин Вујичић

6. коло

01/01/1970
00:00
Нови Сад
Сомборелектро - Лавови БП
Судија А: Тадеј Добријевић
Судија Б: Ања Пантић
Контролор: Миодраг Миловац
02/02/2019
14:40
Нови Сад
Спартак (м) - Војводина
13 : 33
Судија А: Никодин Бубања
Судија Б: Војислав Црњански
Контролор: Миодраг Миловац
16/03/2019
10:50
Нови Сад
Црвенка - Врбас Петрол
19 : 29
Судија А: Војислав Црњански
Судија Б: Никодин Бубања
Делегат: Мирела Николић

5. коло

02/02/2019
11:50
Јабука
Црвенка - Динамо
20 : 8
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Светлана Ничевски
20/04/2019
08:00
Врбас
Врбас Петрол - Спартак (м)
30 : 23
Судија А: Иван Мандић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Делегат: Вукашин Вујичић

4. коло

01/01/1970
00:00
Сомбор
Сомборелектро - Врбас Петрол
Судија А: Александар Вукчевић
Судија Б: 198
Делегат: Дамир Миљевић
02/03/2019
09:50
Сомбор
Спартак (м) - Црвенка
18 : 16
Судија А: Марко Пена
Судија Б: Глигорије Барзут
Делегат: Дамир Миљевић
20/04/2019
10:30
Врбас
Динамо - Лавови БП
18 : 27
Судија А: Иван Мандић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Делегат: Вукашин Вујичић

3. коло

02/02/2019
12:40
Јабука
Врбас Петрол - Јабука
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Делегат: Светлана Ничевски
16/02/2019
11:00
Суботица
Спартак (м) - Динамо
21 : 19
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Делегат: Игор Ивић
16/03/2019
11:40
Нови Сад
Војводина - Лавови БП
15 : 15
Судија А: Ђорђе Недовић
Судија Б: Марко Узелац
Делегат: Мирела Николић

2. коло

20/04/2019
08:50
Врбас
Динамо - Војводина
17 : 23
Судија А: Иван Мандић
Судија Б: Борко Бошков
Делегат: Вукашин Вујичић
20/04/2019
12:10
Врбас
Лавови БП - Врбас Петрол
23 : 24
Судија А: Борко Бошков
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Делегат: Вукашин Вујичић

Ж16 - Супер лига


10. коло

16/03/2019
10:00
Сремска Митровица
Пригревица - Словен
18 : 28
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Контролор: Миодраг Миловац
16/03/2019
13:10
Сремска Митровица
Лаки - Срем
16 : 21
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Контролор: Миодраг Миловац

9. коло

01/01/1970
00:00
Сента
Сента - Пригревица
Судија А: Александар Вукчевић
Судија Б: 198
Делегат: Сања Дроњаковић
17/11/2018
11:30
Сремска Митровица
Срем - Пролетер (ж)
27 : 23
Судија А: Ана Марчетић
Судија Б: Мила Аврамовић
Делегат: 199
16/03/2019
10:50
Сремска Митровица
Словен - Лаки
15 : 20
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Делегат: Вукашин Вујичић

8. коло

01/01/1970
00:00
Црвенка
Лаки - Сента
Судија А: Ана Косовац
Судија Б: Оља Фабијан
Делегат: 156
24/11/2018
13:20
Сремска Митровица
Срем - Словен
16 : 23
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: 91
Контролор: Небојша Марковић
16/03/2019
12:20
Сремска Митровица
Пролетер (ж) - Пригревица
18 : 15
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: 91
Делегат: Вукашин Вујичић

7. коло

02/12/2018
10:50
Пригревица
Пригревица - Лаки
8 : 19
Судија А: Ана Косовац
Судија Б: Оља Фабијан
Делегат: 156
08/12/2018
09:50
Рума
Словен - Пролетер (ж)
15 : 12
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: 91
Контролор: Небојша Марковић

6. коло

15/02/2019
10:00
Црвенка
Пролетер (ж) - Лаки
17 : 21
Судија А: Борко Бошков
Судија Б: Дејан Марковић
Делегат: 156
15/02/2019
10:50
Црвенка
Срем - Пригревица
24 : 11
Судија А: Александар Вукчевић
Судија Б: 198
Делегат: 156

5. коло

15/02/2019
11:50
Црвенка
Словен - Пригревица
13 : 13
Судија А: Александар Вукчевић
Судија Б: 198
Делегат: 156
15/02/2019
15:40
Црвенка
Срем - Лаки
18 : 16
Судија А: Борко Бошков
Судија Б: Дејан Марковић
Делегат: 156

4. коло

01/01/1970
00:00
Пригревица
Пригревица - Сента
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Вукашин Вујичић
02/12/2018
11:40
Зрењанин
Пролетер (ж) - Срем
10 : 17
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Делегат: Слађана Краварушић
03/02/2019
14:40
Рума
Лаки - Словен
21 : 19
Судија А: Борко Капур
Судија Б: Дени Вукмановић
Контролор: Мирко Перендија

3. коло

01/01/1970
00:00
Сента
Сента - Лаки
Судија А: 198
Судија Б: Милош Зелић
Делегат: Сања Дроњаковић
08/12/2018
12:20
Рума
Словен - Срем
13 : 16
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: 91
Контролор: Небојша Марковић
03/02/2019
13:50
Рума
Пригревица - Пролетер (ж)
12 : 25
Судија А: Андреа Комленић
Судија Б: Николета Микушак
Контролор: Мирко Перендија

2. коло

17/11/2018
11:15
Црвенка
Лаки - Пригревица
21 : 13
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Вукашин Вујичић
24/11/2018
11:40
Зрењанин
Пролетер (ж) - Словен
14 : 15
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Контролор: Небојша Марковић

1. коло

03/02/2019
11:20
Рума
Пригревица - Срем
10 : 30
Судија А: Андреа Комленић
Судија Б: Николета Микушак
Контролор: Мирко Перендија
03/02/2019
12:10
Рума
Лаки - Пролетер (ж)
16 : 23
Судија А: Дени Вукмановић
Судија Б: Борко Капур
Контролор: Мирко Перендија

M14 - Супер лига


18. коло

08/12/2018
09:00
Зрењанин
Пролетер - Врбас Петрол
16 : 21
Судија А: Ђорђе Недовић
Судија Б: Марко Узелац
Делегат: Никола Миљанић
09/12/2018
09:50
Ада
Потисје Плетекс - Војводина
17 : 28
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Контролор: Милан Милиновић
09/03/2019
16:56
Суботица
Суботица Унит - Младост ТСК ОРК
9 : 14
Судија А: Марко Пена
Судија Б: Глигорије Барзут
Делегат: Миодраг Аћић
20/04/2019
22:30
Бездан
Графичар - Лавови БП
16 : 14
Судија А: Милан Тодоровић
Судија Б: Оља Фабијан
Делегат: 156

17. коло

23/02/2019
12:34
Ада
Младост ТСК ОРК - Потисје Плетекс
15 : 12
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Делегат: Игор Ивић
07/04/2019
17:40
Бачка Паланка
Лавови БП - ПИК Пригревица
21 : 19
Судија А: Милош Зелић
Судија Б: 48
Делегат: Сања Дроњаковић
30/04/2019
20:31
Врбас
Врбас Петрол - Суботица Унит
28 : 15
Судија А: Војислав Црњански
Судија Б: Никодин Бубања
Делегат: Никола Миљанић
30/04/2019
20:32
Панчево
Динамо - Пролетер
23 : 10
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Никола Миљанић

16. коло

09/12/2018
10:40
Бездан
Графичар - Младост ТСК ОРК
15 : 17
Судија А: Борко Бошков
Судија Б: Дејан Марковић
Контролор: Милан Милиновић
22/02/2019
18:03
Зрењанин
Пролетер - Суботица Унит
17 : 7
Судија А: Наташа Дабић
Судија Б: Анђела Новаковић
Делегат: Мирјана Галин
23/03/2019
12:30
Нови Сад
ПИК Пригревица - Војводина
10 : 24
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Александар Медурић

15. коло

09/12/2018
09:00
Темерин
Младост ТСК ОРК - ПИК Пригревица
18 : 9
Судија А: Борко Бошков
Судија Б: Дејан Марковић
Контролор: Милан Милиновић
26/01/2019
15:10
Суботица
Суботица Унит - Потисје Плетекс
17 : 16
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: Миодраг Миловац
09/02/2019
14:25
Бачка Паланка
Врбас Петрол - Графичар
16 : 18
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: 156
24/03/2019
20:22
Врбас
Лавови БП - Пролетер
14 : 11
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Вукашин Вујичић
30/04/2019
20:33
Нови Сад
Војводина - Динамо
15 : 21
Судија А: Војислав Црњански
Судија Б: Никодин Бубања
Делегат: Никола Миљанић

14. коло

26/01/2019
13:30
Бачка Паланка
Лавови БП - Војводина
16 : 17
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Контролор: Миодраг Миловац
09/02/2019
14:23
Бачка Паланка
Графичар - Суботица Унит
21 : 15
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: 156
09/02/2019
14:32
Панчево
Динамо - Младост ТСК ОРК
20 : 12
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: Филип Михајловић
Контролор: Небојша Марковић
10/03/2019
19:07
Пригревица
ПИК Пригревица - Врбас Петрол
11 : 22
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: 91
Контролор: Михајло Марковић
06/04/2019
21:59
Зрењанин
Пролетер - Потисје Плетекс
12 : 13
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Игор Ивић

13. коло

08/12/2018
10:40
Врбас