Делегирање - Трећа лига Север "Север"

Мушкарци

Мушкарци


14. коло

25/05/2019
17:00
Гаково
Граничар - Сивац 69/2
33 : 26
Судија А: 55
Судија Б: 56
Делегат: Миљан Рабреновић
25/05/2019
17:00
Кљајићево
Кљајићево - Борац
22 : 18
Судија А: Александар Ђоровић
Судија Б: Душан Деспотовић
Делегат: Горан Ловрић
25/05/2019
18:00
Бездан
Графичар - Русин
41 : 21
Судија А: Никола Зорић
Судија Б: Милош Зелић
Делегат: Миодраг Аћић
25/05/2019
19:00
Нови Кнежевац
Обилић (м) - Сомбор
24 : 28
Судија А: Игор Скубан
Судија Б: Марко Рађеновић
Делегат: Мирко Кењало

13. коло

18/11/2018
18:00
Бeздан
Борац - Графичар
26 : 31
Судија А: 48
Судија Б: 110
Делегат: Дамир Миљевић
18/05/2019
19:30
Руски Крстур
Русин - Обилић (м)
21 : 24
Судија А: Милица Калуђеровић
Судија Б: Марија Радоичић
Контролор: Давор Хорват
19/05/2019
17:30
Сомбор
Сомбор - Граничар
23 : 20
Судија А: Глигорије Барзут
Судија Б: Александар Вукчевић
Делегат: Миљан Рабреновић
26/05/2019
18:30
Кљајићево
Сивац 69/2 - Кљајићево
20 : 20
Судија А: 198
Судија Б: Александар Вукчевић
Делегат: Душан Косовић

12. коло

11/05/2019
17:00
Гаково
Граничар - Кљајићево
35 : 24
Судија А: 48
Судија Б: 110
Делегат: Миљан Рабреновић
11/05/2019
18:00
Нови Кнежевац
Обилић (м) - Борац
28 : 24
Судија А: Игор Скубан
Судија Б: Марко Рађеновић
Делегат: Мирко Кењало
11/05/2019
19:30
Сомбор
Сомбор - Русин
34 : 24
Судија А: 198
Судија Б: Александар Вукчевић
Делегат: Душан Косовић
16/05/2019
18:00
Бездан
Графичар - Сивац 69/2
29 : 18
Судија А: Никола Зорић
Судија Б: Милош Зелић
Делегат: Сања Дроњаковић

11. коло

03/05/2019
19:30
Руски Крстур
Русин - Граничар
19 : 19
Судија А: Марија Радоичић
Судија Б: Милица Калуђеровић
Делегат: Горан Ловрић
04/05/2019
18:00
Кљајићево
Кљајићево - Графичар
29 : 37
Судија А: Милан Рељић
Судија Б: Никола Росић
Делегат: Душан Косовић
05/05/2019
12:00
Сивац
Сивац 69/2 - Обилић (м)
20 : 21
Судија А: Бојан Брешћански
Судија Б: Милан Рељић
Делегат: Миљан Рабреновић
12/05/2019
15:30
Бачки Грачац
Борац - Сомбор
21 : 24
Судија А: Александар Вукчевић
Судија Б: 198
Делегат: Миљан Рабреновић

10. коло

20/04/2019
17:00
Нови Кнежевац
Обилић (м) - Кљајићево
31 : 24
Судија А: Марко Рађеновић
Судија Б: Игор Скубан
Делегат: Мирко Кењало
20/04/2019
19:30
Руски Крстур
Русин - Борац
30 : 18
Судија А: 102
Судија Б: Никола Росић
Контролор: Давор Хорват
21/04/2019
17:00
Гаково
Граничар - Графичар
31 : 25
Судија А: Александар Вукчевић
Судија Б: 198
Делегат: Миљан Рабреновић
24/04/2019
09:07
Сивац
Сомбор - Сивац 69/2
31 : 25
Судија А: Бојан Брешћански
Судија Б: Милан Рељић
Контролор: Бранислав Гргуревић

9. коло

14/04/2019
11:00
Сивац
Сивац 69/2 - Русин
24 : 35
Судија А: Марија Радоичић
Судија Б: Милица Калуђеровић
Контролор: Давор Хорват
14/04/2019
16:00
Бездан
Графичар - Обилић (м)
36 : 28
Судија А: 198
Судија Б: Александар Вукчевић
Делегат: Душан Косовић
14/04/2019
16:30
Бачки Грачац
Борац - Граничар
32 : 23
Судија А: 48
Судија Б: 110
Делегат: Дамир Миљевић
18/05/2019
18:00
Кљајићево
Кљајићево - Сомбор
20 : 30
Судија А: Милош Зелић
Судија Б: Никола Зорић
Делегат: Миљан Рабреновић

8. коло

06/04/2019
16:00
Гаково
Граничар - Обилић (м)
35 : 28
Судија А: 48
Судија Б: 110
Делегат: Миљан Рабреновић
06/04/2019
19:30
Руски Крстур
Русин - Кљајићево
31 : 26
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Горан Ловрић
07/04/2019
16:30
Бачки Грачац
Борац - Сивац 69/2
26 : 21
Судија А: Никола Зорић
Судија Б: Милош Зелић
Делегат: Сања Дроњаковић
08/04/2019
20:45
Сомбор
Сомбор - Графичар
34 : 34
Судија А: 198
Судија Б: Александар Вукчевић
Контролор: Давор Хорват

7. коло

04/11/2018
14:30
Бачки Грачац
Борац - Кљајићево
27 : 17
Судија А: Милош Зелић
Судија Б: 83
Делегат: Миодраг Аћић
11/11/2018
16:30
Сомбор
Сомбор - Обилић (м)
39 : 28
Судија А: 48
Судија Б: 110
Делегат: Дамир Миљевић
11/11/2018
19:00
Руски Крстур
Русин - Графичар
35 : 24
Судија А: Дуња Ђурашиновић
Судија Б: Милица Цвелф
Делегат: Горан Ловрић
18/11/2018
12:00
Сивац
Сивац 69/2 - Граничар
24 : 21
Судија А: 198
Судија Б: Александар Вукчевић

6. коло

28/10/2018
11:00
Сивац
Кљајићево - Сивац 69/2
29 : 18
Судија А: 198
Судија Б: Александар Вукчевић
Делегат: 150
28/10/2018
18:00
Кањижа
Обилић (м) - Русин
24 : 31
Судија А: Ђорђе Недовић
Судија Б: Марко Узелац
Контролор: Бошко Крстић
28/10/2018
18:30
Сомбор
Граничар - Сомбор
33 : 36
Судија А: Милица Цвелф
Судија Б: Дуња Ђурашиновић
Делегат: Дамир Миљевић
18/11/2018
18:00
Оџаци
Графичар - Борац
25 : 26
Судија А: Милош Зелић
Судија Б: 83
Делегат: Миодраг Аћић

5. коло

19/10/2018
19:00
Руски Крстур
Русин - Сомбор
22 : 24
Судија А: Глигорије Барзут
Судија Б: Марко Пена
Делегат: 150
21/10/2018
11:00
Сивац
Сивац 69/2 - Графичар
20 : 30
Судија А: 198
Судија Б: Александар Вукчевић
Делегат: Дамир Миљевић
21/10/2018
16:00
Кљајићево
Кљајићево - Граничар
24 : 24
Судија А: 48
Судија Б: 110
Делегат: Миодраг Аћић
21/10/2018
16:00
Бачки Грачац
Борац - Обилић (м)
21 : 19
Судија А: 83
Судија Б: Милош Зелић
Делегат: Горан Ловрић

4. коло

13/10/2018
16:00
Гаково
Граничар - Русин
25 : 32
Судија А: Милош Зелић
Судија Б: 83
Делегат: Дамир Миљевић
13/10/2018
16:00
Бездан
Графичар - Кљајићево
34 : 20
Судија А: Дуња Ђурашиновић
Судија Б: Милица Цвелф
Делегат: Миодраг Аћић
14/10/2018
13:00
Сомбор
Сомбор - Борац
25 : 16
Судија А: 198
Судија Б: Александар Вукчевић
Контролор: Давор Хорват
14/10/2018
16:30
Нови Кнежевац
Обилић (м) - Сивац 69/2
28 : 19
Судија А: Тања Белош
Судија Б: Маја Зекоња
Контролор: Бошко Крстић

3. коло

06/10/2018
16:00
Кљајићево
Кљајићево - Обилић (м)
35 : 23
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Делегат: Душан Косовић
09/10/2018
19:15
Сомбор
Сивац 69/2 - Сомбор
17 : 41
Судија А: 198
Судија Б: Александар Вукчевић
Делегат: Горан Ловрић
10/10/2018
16:30
Бездан
Графичар - Граничар
34 : 28
Судија А: Милош Зелић
Судија Б: 83
Делегат: Миодраг Аћић

2. коло

28/09/2018
17:00
Гаково
Граничар - Борац
23 : 22
Судија А: 55
Судија Б: 56
Делегат: Душан Косовић
29/09/2018
16:30
Нови Кнежевац
Обилић (м) - Графичар
30 : 27
Судија А: Милош Зелић
Судија Б: 83
Делегат: Горан Ловрић
29/09/2018
18:30
Руски Крстур
Русин - Сивац 69/2
30 : 19
Судија А: 198
Судија Б: Александар Вукчевић
Контролор: Давор Хорват
30/09/2018
19:00
Сомбор
Сомбор - Кљајићево
35 : 23
Судија А: 48
Судија Б: 110
Делегат: Горан Ловрић

1. коло

21/09/2018
17:30
Бездан
Графичар - Сомбор
28 : 28
Судија А: Глигорије Барзут
Судија Б: Марко Пена
Делегат: Горан Ловрић
22/09/2018
17:00
Нови Кнежевац
Обилић (м) - Граничар
34 : 22
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Никола Миљанић
23/09/2018
17:00
Кљајићево
Кљајићево - Русин
15 : 27
Судија А: Александар Вукчевић
Судија Б: 198
Делегат: Миодраг Аћић
11/11/2018
12:00
Сивац
Сивац 69/2 - Борац
20 : 27
Судија А: Милан Слива
Судија Б: Александар Вукчевић
Делегат: Дамир Миљевић